DOLIU în presă: A murit un jurnalist cunoscut, care a condus publicații importante

242
DOLIU în presă: A murit un jurnalist cunoscut, care a condus publicații importante - doliu-1507364844.jpg

Articole recomandate

"În urmă cu ceva ore, marele jurnalist Gheorghe Voicu, fratele meu mai mare și cel mai îndrăgit om din familie, a trecut în neființă", a anunțat, ziaristul Florian Gheorghe, pe pagina sa de Facebook.

"S-a stins la doar 59 de ani, înconjurat de cei dragi, a plecat după ce a suspinat ca un copil mângâiat pe frunte, subliniind același surâs blând, imposibil de copiat, parcă ironizând lașa boală ce l-a ales și pe care, demn, parcă în ciuda ei, n-a făcut-o știută nimănui. S-a dus nelăsându-mi ocazia sa-i mulțumesc, a avut grijă de familia noastră pe când eu visam și umblam în lume.Sâptămâna trecută îmi râdea în telefon să-mi îngroape grijile. Gigi, dacă Cerul are redacție și-ți dă o funcție, să nu te duci acolo!", a mai scris jurnalistul, potrivit evz.ro.


Gheorghe Voicu a fost redactor șef la Evenimentul Zilei în perioada în care cotidianul condus de directorul Ion Cristoiu a atins recorduri de vânzări. A mai fost redactor-șef la ziarele "Național", "7Plus", "SuperMagazin" și la programul de știri al Antenei 1, "Observator".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5018 secunde