DOLIU ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL CONSTĂNȚEAN. A MURIT UN RENUMIT PROFESOR DE LA "COLEGIUL MIHAI EMINESCU"

7216
2
DOLIU ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL CONSTĂNȚEAN. A MURIT UN RENUMIT PROFESOR DE LA

Articole recomandate

S-a stins din viață, fulgerător, reputatul profesor VASILE CALENICI, de la Colegiul Național "Mihai Eminescu". A îndrumat zeci de generații de elevi, timp de 43 de ani. 
Slujba religioasă va avea loc miercuri 21 iunie 2017 la ora 13 la Biserica Sf Cuvioasă Parascheva, iar înmormântarea la Cimirul Central.




vvv


Colegiul Național "Mihai Eminescu" din Constanța deplânge trecerea în neființă a reputatului prof. VASILE CALENICI, sub a cărui îndrumare s-au instruit zeci de generații de elevi. Ne exprimăm cele mai profunde regrete și condoleanțe întregii familii! 


vvv


S-a stins din viață, fulgerător, VASILE CALENICI, profesor cu înalte calități morale și intelectuale, care a slujit cu devotament, timp de 43 de ani, școala românească, un soț de excepție, un tată iubitor. Nu te vom uita niciodată! Te vom păstra în inimile noastre! Slujba religioasă va avea loc miercuri, 21 iunie 2017, la ora 13, la Biserica Sf. Cuv. Parascheva, iar înhumarea, la Cimitirul Central Constanța. Soția, fiii, nepoții și nurorile. Dumnezeu să-l odihnească în pace! 


Comentează știrea

grill
20 iunie 2017
Financiar

Sunt acționar și director al unei bănci private mai multe companii în schimb. Sunt o mamă în afaceri. eu un atu foarte important. Sunteți, de asemenea, o moralitate privată bună, onest și de încredere în urma unei conversații cu unul dintre consilierii mei Financiar, am decis să facă împrumuturi variind de la 3.000 de euro până la 900,000 de euro pentru a ajuta pe cei care, din păcate, nu au acces la banca condițiile lor de dificil de îndeplinit, așa că aici email-ul meu pentru detalii: [email protected]

Calenici
20 iunie 2017
Ce mai preda betivul asta?!

Betiv si afemeiat notoriu, asa-l stiu toti fostii elevi si neelevi de la Eminescu!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2405 secunde