Doliu în învățământul constănțean. A murit prof. Laura Rizu, de la Colegiul "Mircea"

23430
5
Doliu în învățământul constănțean. A murit prof. Laura Rizu, de la Colegiul

Articole de la același autor

A încetat din viață reputatul profesor de limba și literatura română Laura Rizu, dedicat dascăl al catedrei Colegiului Național "Mircea cel Bătrân".



Fost director de școală în Tulcea, prof. Laura Rizu a predat în ultimii 15 ani la Colegiul "Mircea". "O pierdere deosebită pentru colegiul nostru. Doamna Rizu a fost unul dintre cei mai implicați dascăli, atât profesional, prin organizarea a numeroase competiții, dar și în relația cu colegii de cancelarie. Sincere condoleanțe familiei!", a declarat, profund marcat, prof. Vasile Nicoară, directorul colegiului.

Comentează știrea

Dorin Micu, absolvent al Colegiului Mircea cel Batran
18 aprilie 2017
condoleante familiei!

Nu va voi uita niciodata, draga dna profesoara! Amintirea Dvs inseamna demnitate, profesionalism, dragoste de dascal, responsabilitate si sentimentul ca v-am stiut intotdeauna aproape de mine, de copilaria si de adolescenta mea. Va multumesc pentru ca ati contribuit sa devin OM!

Dorian Micu
18 aprilie 2017
erata

Scuze!

Elev CNMB
18 aprilie 2017
CNMB

Dumnezeu sa o ierte!

Maria Dincov -Toronto
19 aprilie 2017
Sincere condoleante familiei!

A plecat prea devreme... , o mare doamna a invatamantului tulcean si constantean. Un om minunat, de mare caracter, o mare pierdere pentru familie si pentru toti cei care au cunoscut-o. Drum lin spre lumina, draga noastra colega si prietena! Sincere condoleante familiei!

Florentina
19 aprilie 2017
Respect

Dumnezeu sa o ierte!!!!Nu am cuvinte imi pare extrem de rau ca aud asta.Un om cu un suflet minunat un om deosebit o mama extrordinara am sa va apreciez toata viata si nu am sa uit niciodata discutile cu ea.Nu imi gasesc cuvintele ...Nu te voi uita niciodata om minunat.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5395 secunde