Doi elevi, premiaţi la competiția „Tehnonav Junior“ 2021

403
Doi elevi, premiaţi la competiția „Tehnonav Junior“ 2021 - doielevi-1622380946.jpg
Elevii caporali Emanuel Iorga și Traian Sava de la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale și-au adjudecat vineri, 28 mai, locul întâi, la cea de-a X-a ediție a Conferinței Naționale a Studenților și Elevilor în Domeniul Științelor Inginerești „Tehnonav Junior” 2021, desfășurată online.

Lucrarea înscrisă în competiție de către cei doi elevi de la specialitatea Motoare și instalații electrice navale poartă denumirea „Punct de monitorizare acces persoane, cu microcontroler Arduino” și a fost realizată sub coordonarea șefului Catedrei de Electromecanică Navală din cadrul Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale, căpitan-comandor Vladimir Ablai și a prof. Irina Pavel.

Din partea Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale au mai avut lucrări înscrise în competiție și elev caporal Cosmina Vintilă - „Machetă radar realizată cu Arduino Uno”, sub coordonarea domnului maistru militar principal Cristian Roșiu și elev caporal Christian Ciolca - „Modelarea realității prin grafică”, lucrare realizată sub coordonarea locțiitorului comandantului Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale, căpitan-comandor Valentin Nae.

„Tehnonav Junior“ este o competiție științifică organizată anual de Facultatea de Inginerie Mecanică din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța, având susținerea Asociației Inginerilor Dobrogeni Ovidius, a operatorului portuar Chimpex și a Inspectoratului Școlar Județean Constanța. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2733 secunde