Doamnei profesoare, cu adâncă plecăciune…

9651
Doamnei profesoare, cu adâncă plecăciune… - dobrinclaudia-1459703649.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, învățământul constănțean se desparte de unul dintre cei mai îndrăgiți dascăli ai Colegiului Național "Mircea cel Bătrân" - nu profesor de la catedră -, care a reușit să insufle copiilor, dincolo de înțelegerea materiei pe care a predat-o, și respectul pentru OMUL CU CATALOGUL.


A luptat timp de șase ani cu o seninătate care a reușit să impre-sioneze și cele mai sceptice per-soane din jurul ei. În ciuda chinurilor pe care le-a avut de îndurat, s-a întors printre elevii ei, din rândul cărora își culegea puterea pentru a merge mai departe. 


Dar și pentru a-i fi alături tânărului Costin Dobrin, fiul nepereche cu care s-a mândrit, pe bună dreptate, și care pe 31 martie a împlinit 18 ani. 


Din păcate, Claudia Dobrin nu este singurul dascăl constănțean care s-a luptat cu acest diagnostic nemilos care macină omenirea indiferent de vârstă, profesie, apartenență politică, rang…


Slujba de înmormântare va avea loc la Biserica Greacă, la ora 13,30, iar în jurul orei 14,30, convoiul funerar se va opri, în dreptul Colegiului Național "Mircea cel Bătrân", pentru un moment de adânc omagiu.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5894 secunde