DJST Constanța, start la concursul local de proiecte pentru tineret 2019

561

Articole de la același autor

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța dă startul concursului local de proiecte de tineret 2019. Tema de anul acesta este "Stimularea implicării tinerilor în viața societății" și urmărește mai multe priorități, precum informarea și consilierea profesionala a tinerilor, dezvoltarea de activități vocaționale în vederea ocupării, susținerea inițiativelor de integrare socială a tinerilor proveniți din medii dezavantajate (mediul rural, romi, tineri cu dizabilități, tineri fără adăpost, NEETs), diversificarea și dezvoltarea de acțiuni specific de voluntariat, educație civică și implicare socială, susținerea diversității culturale și a accesului la cultură și dezvoltarea de proiecte de educație pentru sănătate în vederea promovării unui stil de viață sănătos.

Fiecare solicitant poate depune maximum două proiecte la Concursul local de proiecte de tineret 2019, dar nu pentru aceeași prioritate, cu amendamentul de a nu depăși echivalentul de o treime din bugetul alocat pentru această ediție.

"Aplicanții eligibili pentru Concursul local de proiecte de tineret 2019 sunt asociațiile și fundațiile care funcționează în condițiile OG nr. 26/2000 cu privire la asociații și fundații, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 246/2005 și fundațiile județene pentru tineret și a municipiului București și Fundația Națională pentru Tineret, care funcționează conform Legii nr. 146/2002. Aplicanții sunt eligibili dacă au sediul social sau o filială în județul Constanța", explică directorul executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, Mariana Solomon.

Dosarele de concurs pot fi depuse în perioada 2 - 21 mai, la sediul DJST Constanța, str. Ion Bănescu nr. 2 sau prin poștă, între orele 8.30 și 16, de luni până joi, și între orele 8.30 și 14, în fiecare vineri. Etapa de verificare a conformității administrative se derulează între 22 și 24 mai, iar rezultatelor preliminare vor fi afișate pe 27 mai. În intervalul 28 mai - 3 iunie, pot fi depuse completările, care vor fi verificate în zilele de 4 și 5 iunie.

Afișarea rezultatelor finale ale etapei de verificare a conformității administrative și a eligibilității proiectului va avea loc pe 6 iunie. Între 7 și 12 iunie, vor putea fi depuse contestațiile, care vor fi analizate de pe 13 până pe 18 iunie, când vor fi afișate rezultatele. Apoi, în intervalul 19 - 21 iunie, ale cărei rezultate vor fi prezentate pe 21 iunie. Depunerea contestațiilor pentru etapa de evaluare tehnică și financiară se va putea face în perioada 24 - 27 iunie, urmând ca acestea să fie analizate între 28 iunie și 2 iulie.

Afișarea rezultatelor la contestațiile etapei de evaluare tehnică și financiară și a rezultatelor finale se va face pe 3 iulie. Perioada de desfășurare a proiectelor de tineret: 22.07- 25.10.2019. Contestațiile la concursul local se depun pe adresa de mail [email protected].

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2771 secunde