Distracție la superlativ, week-end-ul acesta la Mamaia și în Constanța

457
Distracție la superlativ, week-end-ul acesta  la Mamaia și în Constanța - distractielamare-1470415194.jpg

Articole de la același autor

Intrăm în ultima lună a verii, dar calendarul de evenimente al acestui sezon estival continuă să ofere surprize de proporție în materie de evenimente și activități pentru turiști, dar și pentru constănțeni. Obișnuiți ca, pe timpul verii, week-end-ul să fie în fie-care zi, turiștii sunt așteptați să își identifice evenimentele și activitățile potrivite, atât pentru familii cu copii, cât și pentru iubitorii de distracție și viață de noapte.

"Luna august vine cu și mai multe surprize, astfel încât, la finalul sezonului, să vorbim despre o vară record de turiști și vânzări pe litoralul românesc. Cultură, modă, sport, concerte, festivaluri, expoziții, istorie, teatru, nume celebre și artiști români sau internaționali sunt ingrediente care nu au lipsit de pe lista eveni-mentelor de care ne-am bucurat și de care urmează să ne bucurăm în stațiunea Mamaia, Satul de Vacanță și în Constanța. Seria concertelor și evenimentelor culturale continuă", anunță reprezentanții Asociației Litoral - Delta Dunării.

Muzica românească face spectacol, în acest week-end, la Mamaia Music Awards, iar după show distracția se va muta în cluburi și în discotecile de pe plajă. Piața Ovidiu va găzdui cel de-al treilea week-end SummerKiss Live Concerts, cu o listă de artiști ai momentului, cu cele mai ascultate, difuzate și fredonate piese, sâmbătă, de la ora 20.

Printre atracțiile estivale rămân plimbările cu telegondola sau cu autobuzul etajat, o vizită la Delfinariu sau la Muzeul de Istorie Națională de Arheologie. De asemenea, sunt pregătite numeroase evenimente dedicate Zilei Marinei Române. Sâmbătă, între orele 9 și 19, este Ziua porților deschise în Portul Militar și la Muzeul Marinei, din Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.141 secunde