Dispare sigla ministerului de pe diplomele de licență

258
Diplomele de absolvire ar putea avea înscris numele universității la care au fost efectuate studiile, și nu cel al Ministerului Educației, a anunțat ministrul de resort, Ecaterina Andronescu, după deschiderea anului universitar de la Universitatea Politehnică București.


Andronescu a mai spus că, în opinia sa, nu este corect ca, sub "umbrela" Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului (MECTS), universitățile să elibereze diplomele tuturor absolvenților. Ecaterina Andronescu a mai spus că ar putea să fie nevoie ca procesul de clasificare a universităților să fie reluat, întrucât în MECTS nu s-a găsit niciun document care să ateste criteriile ce au stat la baza acestei acțiuni. 
"MECTS are două procese privind clasificarea universităților, deschise de instituții nemulțumite de categoria în care au fost incluse. Noi nu putem merge în instanță și să dovedim că locul unde au fost plasate respectivele instituții este corect, întrucât nu avem criteriile care au stat la baza clasificării. În acest context, am putea fi nevoiți să facem o nouă evaluare și un nou clasament", a explicat Andronescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 03 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : GALERIE FOTO HOT / Ovidius Fashion Contest
Miercuri, 03 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Program de festival la "Oleg Danovski"
Pagina a fost generata in 1.6998 secunde