Directorii școlilor constănțene sunt așteptați la curs

1557
19
Directorii școlilor constănțene sunt așteptați la curs - directoriiscolilor-1446578860.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța organizează, în perioada 6-9 noiembrie, în colaborare cu Asociația CALLATIS, un curs de perfecționare - Control Managerial Intern. De ce este necesar acest curs și care sunt principalele beneficii? Participanții vor cunoaște modificările aduse Codului controlului intern managerial prin Ordinul Secretariatului General al Guvernului nr. 400/2015. Aceștia se vor familiariza cu matricea de corespondență între cele 16 standarde de control intern managerial cu cele 25 de standard vechi. Cursul este autorizat ANC pentru ocupația "Auditor intern în sectorul public și control managerial intern" - Cod COR 241306, având ca formator pe Marius Tomoială - președintele comisiei de pregătire profesională a Institutului Auditorilor Interni din România. 


Studii superioare finalizate constituie condiția de înscriere la acest curs, iar amănunte se găsesc pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Constanța. 


Comentează știrea

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
intrebare
4 noiembrie 2015
cati au fost numiti politic?

Studii superioare finalizate are si bunicu' ! mai bine sa ridice mana directorii care n-au fost numiti politic, si doar aia sa fie admisi la curs!

ptr managerii de succes
4 noiembrie 2015
analiza SWOT

Puncte tari: numire politica, sustinere de la Centru; Puncte slabe: subordonati verticali, care nu se lasa calcati in picioare; Oportunitati: puterea folosita impotriva angajatilor; Amenintari: demascarea, demiterea!!!! Ar mai fi de adaugat MISIUNEA sI VIZIUNEA, pe care directorii trebuie sa le specifice in planul managerial! Dar niciun director ( pus pe rele ) nu va spune ce vrea de fapt sa faca in scoala, Va arunca doar niste formule invechite, intr-un limbaj artificial, luat din alte planuri manageriale, dar va face ce stie el!

Răspuns la: cati au fost numiti politic?
Adăugat de : intrebare, 4 noiembrie 2015
Studii superioare finalizate are si bunicu' ! mai bine sa ridice mana directorii care n-au fost numiti politic, si doar aia sa fie admisi la curs!
Gabriel
4 noiembrie 2015
Dupa Ponta, hai si cu Scorpiciuc!

Demisia, Liliano! vrem sa iti depui si tu mandatul...altfel fii sigura ca si tu urmezi!

Ponta, Stan te asteapta!
4 noiembrie 2015
JOS STAN!

Ponta, treci, te rugam, si pe la noi, la scoala-jucarie, si ia-ti nebuna asta dezlantuita,pe STAN. Ea vrea sa mai ramana, ca sa mai distruga ce mai are pe aici. Dar noi dorim sa nu o mai vedem vreodata in viata noastra. Vom chema si popii sa sfinteasca scoala, sa indeparteze demonii pe care-i lasa prin scoala, urme ale bunatatii si generozitatii ei. Huooo! JOS STAN! JOS STAN! JOS STAN! JOS STAN! JOS STAN!

x-ul de serviciu
4 noiembrie 2015
E momentul!

CARA-TE,stan!!! Ti se clatina scaunul!GATA,s-a terminat,mare figura de prim-plan care te crezi!In urma ta nu poate ramane decat gustul amar al existentei,al posibilei existente a unui cadru didactic incompetent pus pe o faunctie de conducere intr-o institutie de invatamant!Gustul acesta amar este puternic imbogatit cu un iz combinat de:prostie, minciuna,infatuare,ipocrizie,parsivitate,prefacatorie dar cel mai grav,josnic si fara limita de o foarte mare cantitate de rautate fara limite,bolnavicioasa chiar!

STAN, mai ramai...
4 noiembrie 2015
nu pleca!

Pentru ce te slugaresc? Ca sa pleci, cu Ponta? Cu mine ce faci? Ai promis ca ma titularizezi, ca imi faci si dregi si tu cedezi la indemnul proastelor de frustrate! Iti interzic! Nu pleci, auzi? La cat mi-am calcat pe inima, cat am muncit pe la mine si pe la tine, stii tu de ce si cu cine...desi am muncit in zadar, nimic nu s-a prins...incurajari eterne, laude si osanale pentru familie si partid... Sa fi facut totul degeaba? Sa nu ma prind si eu pe aici, la 28? De ce, de ce o soarta asa crunta? Am eu fata de slugoaica?! Spune-mi! De ce?

Cici
4 noiembrie 2015
Plecati

Pleaca si Stan si Bucovala,Nitu si toti ai lor.E timpul sa plece si sa uite de aceste locuri caldute.Ce sa mai caute aici cu noi?A plecat Ponta a-.Acum e randul lor cei slugarnici si laudarosi.Trebuie sa plateasca pentru tot ce au facut rau.

vreti sa invatati
4 noiembrie 2015
tehnici de supravietuire?

Veniti la DB, casa groazei, unde angajatilor le este pusa greu la incercare rabdarea si rezistenta de toate felurile! Fizica, psihica, morala, de toate felurile! Nu folosesc inca timpul trecut, ma plasez inca in prezent, ca astept sa vad negru pe alb demisia sau decizia de demitere a directoarelor. Abia atunci o sa pot spune ca in sfarsit am scapat, si voi intitula comentariul meu ' AMINTIRI DIN INFERN'! Sper ca se va intampla cat mai repede, daca s-ar putea, chiar MAINE! Huoooo, afara gasca pesedista de la 28, in frunte cu STAN!!! Afara!!!!

Afara Stan si clica ei!
4 noiembrie 2015
In pas alergator!

Huooo, ne-ai calcat in picioare, ne-ai folosit pe unii impotriva altora! Ne-ai mancat 3 ani jumate din viata!!! Iesi de la 28! Du-te si lasa-ne, nu vrem sa mai auzim de tine si de gasca ta!!!!!!

Ptr Stan Mihaela
4 noiembrie 2015
Excelenta sa dir.prof.dr

Du-te,du-te.....caracter infect,creier bolnav si suflet diabolic!!!!Fa-te nevazuta! Dispari din invatamant, prostie nemaiintalnita,ranchiuna jegoasa,aroganta ingretosata!............. Dur,nu?Urata exprimare!.....Cei care cunosc specimenul sunt de acord!Asta este grav,ca se poate sa existe astfel de situatii in invatamant si....in Constanta!

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9335 secunde