Directorii află, astăzi, dacă mai sunt sau nu pe funcții

1719
5
Directorii află, astăzi, dacă mai sunt sau nu pe funcții - maturebusinessmanthinking-1439878326.jpg

Articole de la același autor

Astăzi și mâine, directorii și directorii adjuncți ai unităților de învățământ constănțene sunt așteptați la sediul Inspectoratului Școlar Județean pentru a-și ridica deciziile de încetare a activității la conducerea instituției pentru anul școlar 2014-2015, respectiv numirile pentru anul școlar 2015-2016, prin detașare în interesul învățământului. 


Astăzi, între orele 9 și 16, sunt invitați directorii liceelor, colegiilor, Seminarului Teologic, Clubului Sportiv, CȘEI, Palatului Copiilor și grădinițelor, iar mâine, directorii școlilor gimnaziale. Reamintim că, în consiliul de administrație al ISJ Constanța, din data de 7 august, s-a decis prelungirea mandatului managerial pentru 232 de directori, alți 10 încetându-și delegarea în conducerea unităților de învățământ, din diverse motive. 


O parte dintre cei 10 au solicitat să nu mai fie numiți în funcții din motive personale, un alt director a invocat schimbarea de domiciliu, un alt caz a fost motivat de intrarea în concediu pentru creșterea copilului, dar sunt și câteva cazuri de directori în activitatea cărora au fost depistate deficiențe de ordin managerial, motiv pentru care le va înceta activitatea la conducerea instituției.


Comentează știrea

mirare
18 august 2015
ce -o fi la 28?

"Alte probleme constatate vizează note modificate la lucrările elevilor, aspecte legate de componența și activitatea comisiei pentru combaterea violenței în școală, completarea cataloagelor cu instrumente de scris degradabile în timp și/sau ușor de șters, cataloage cu note modificate, funcționarea în anii anteriori a unui after school pentru care nu au fost identificate documentele/aprobările specifice, încasarea ilegală a unor sume de bani, suspiciuni legate de completarea procesele verbale ale Consiliului profesoral etc." In paragraful citat din raspunsul ministerului sunt cel putin 3 suspiciuni de fapte penale sau de abuz si neglijenta in serviciu: - note modificate= fals in acte publice -sume de bani incasate ilegal= delapidare, coruptie - comisie de prevenire si combatere a violentei ilegal costituita( seful comisiei a fost numit un suplinitor, fara definitivat, cu norma in mai multe scoli, ca si seful comisiei "om si societate" care abia si-a dat def. in vara asta). Dar toate aceste abuzuri in functie sau incompetente nu sunt vazute de ISJ Constanta, directoarea ia FB la evaluare, poate ramane si in functie mai departe.

cadru didactic
18 august 2015
mister total

Ramane in continuare un mister de ce doamna director doctor prof. Mihaela Stan a primit calificativul Foarte bine in urma evaluarii directorilor. Dar mai ramane o intrebare: de ce nu au fost convocate la respectivul consiliu toate cadrele didactice ale scolii? Dar veti vedea ca va fi schimbata din functie, asa cum este normal, si de maine Scoala nr. 28 va avea un alt director, asa cum este normal! Succes profesorilor de la Scoala 28!

3. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

parinte
18 august 2015
stan mihaela

Oare este posibil ca aceasta persoana sa nu mai ramana pe functia de director?Normal ar fi sa nu mai ramana nici cadru didactic,sa fie reevaluata deoarece este un dezastru in ceea ce priveste disciplina ptr cara a obtinut diploma de licenta!A fost un impediment in evolutia multor generatii de elevi in ceea ce priveste performantele acestora la limba germana si engleza.

cetatean
18 august 2015
rabdare

Inca putintica rabdare, stimati profesori si parinti! Se clatina de mult timp scaunul directoral al acestei doamne, Stan Mihaela. Ca s-au saturat de ea si de gasca ei si cei din Inspectorat, dar ...probabil nu exista inca parghiile prin care sa o dea jos din acel scaun sau fotoliu. Sunt oameni verticali si in ISJ, sigur se ocupa de dumneaei! Bafta!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5097 secunde