Directorii află, astăzi, dacă mai sunt sau nu pe funcții

Luni, 17 August 2015, 21:22
1668
Astăzi și mâine, directorii și directorii adjuncți ai unităților de învățământ constănțene sunt așteptați la sediul Inspectoratului Școlar Județean pentru a-și ridica deciziile de încetare a activității la conducerea instituției pentru anul școlar 2014-2015, respectiv numirile pentru anul școlar 2015-2016, prin detașare în interesul învățământului. 


Astăzi, între orele 9 și 16, sunt invitați directorii liceelor, colegiilor, Seminarului Teologic, Clubului Sportiv, CȘEI, Palatului Copiilor și grădinițelor, iar mâine, directorii școlilor gimnaziale. Reamintim că, în consiliul de administrație al ISJ Constanța, din data de 7 august, s-a decis prelungirea mandatului managerial pentru 232 de directori, alți 10 încetându-și delegarea în conducerea unităților de învățământ, din diverse motive. 


O parte dintre cei 10 au solicitat să nu mai fie numiți în funcții din motive personale, un alt director a invocat schimbarea de domiciliu, un alt caz a fost motivat de intrarea în concediu pentru creșterea copilului, dar sunt și câteva cazuri de directori în activitatea cărora au fost depistate deficiențe de ordin managerial, motiv pentru care le va înceta activitatea la conducerea instituției.


Pagina a fost generata in 0.372 secunde