€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Director unui liceu de top din Constanța, demis! Iată motivul

Ştire online publicată Joi, 04 Octombrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Directorul Colegiului de Artă „Regina Maria”, prof. Doinița Mitrică a fost destituită de conducerea Inspectoratului Școlar Județean Constanța. Aceasta a obținut la evaluarea anuală a directorilor de unități de învățământ calificativul „nesatisfăcător”. Ca urmare a acestui rezultat, contractul de management va fi desfăcut.


„În urma evaluării activității manageriale pentru anul școlar 2017 – 2018, directorul Colegiului Național de Artă «Regina Maria» a obținut calificativul «nesatisfăcător», calificativ care a rămas neschimbat și după reevaluare, deci în urma contestației, procedura fiind finalizată. Acest calificativ obținut atrage după sine încetarea contractului de management, începând de luni, 8 octombrie”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, inspectorul școlar general, prof. Gabriela Bucovală.


Șeful ISJ susține că în interiorul colegiului constănțean au fost unele tensiuni, dar, mai mult decât atât, au fost constatate nereguli în ce privește managementul unității.


Amănunte în ediția de mâine a ziarului „Cuget Liber”.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7420 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3939 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8644 secunde