Diplome de excelență pentru elevii și profesorii din Mihail Kogălniceanu

327
2

Articole de la același autor

Toate ciclurile de învățământ din cadrul Liceului Teoretic Mihail Kogălniceanu, din comuna cu același nume, și-au dorit să marcheze Ziua Liceului prin participarea la activități specifice. 


Printre cei care au răspuns invitației de a participa la sărbătoarea acestei instituții de învățământ preuniversitar, s-au numărat primar Ancuța Daniela Belu, consilier local Costel Puiu, cadre didactice pen-sionare care au activat în cadrul Liceului Teoretic Mihail Kogălniceanu, precum Coca Elena Gheorghiu, care și-a lansat cu acest prilej și trei cărți, Valentina Sub-țirică, foști manageri ai liceului - Con-stantin Dumitrescu și Wilibald Wișo-senschi. 


Profesor Floriana Petre, actualul director, alături de director adjunct, profesor Mihaela Scupra, și de primarul Ancuța Belu, a premiat elevii cu rezultate deosebite la concursurile școlare din anul școlar 2014-2015 cu o diplomă de excelență și un ghiozdan echipat cu cele nece-sare. Cadrele didactice au fost, de asemenea, evidențiate și au primit câte o diplomă de excelență. 


În plus, în cadrul activităților programate, elevii Liceului Teoretic Mihail Kogălniceanu înscriși la ansamblul de dansuri aromâne și cel de dansuri moderne au încântat privirea participanților. De asemenea, o masă rotundă a însoțit lansarea revistei liceului.


Comentează știrea

Angela
10 noiembrie 2015
Felicitari!

Foarte frumos! Felicitari!

nicu
11 noiembrie 2015
foarte bine

E foarte bine ce se intampla la scoala de la Kogalniceanu unde Floriana a reusit sa inchege o echipa foarte buna si sa puna in valoare profesorii care multi sunt de o calitate foarte buna!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3979 secunde