Devino membru AIESEC și nu vei regreta!

149
Devino membru AIESEC și nu vei regreta! - aiesec-1444671565.jpg

Articole de la același autor

Doar două zile mai sunt până la închiderea oficială a înscrierilor în cea mai mare organizație de tineri internațională - AIESEC. 


Prezentă în 125 de țări, asociația oferă tinerilor posibilitatea de a dobândi cunoștințe și experiențe într-o manieră inedită, prin stagii de voluntariat sau internshipuri plătite în străinătate. Prin aceste programe, AIESEC dorește să mobilizeze tineri care să aducă un impact pozitiv asupra societății, devenind astfel lideri și agenți ai schimbării.


Așadar, nu pierdeți ocazia de a vă dezvolta gândirea antreprenorială, de a participa la conferințe naționale și internaționale, de a pune în practică ceea ce învățați la facultate, de a vă dezvolta abilitățile de leadership prin coordonarea unei echipe.


Odată înscriși în AIESEC, veți avea contact cu o rețea globală de volun-tariat formată din tineri din 126 de țări și teritorii, veți avea contact cu diferite persoane din mediul de afaceri sau universitar, veți dobândi un avantaj competitiv și vă veți mări șansele de a obține un job în domeniul dorit, dar mai ales veți avea parte de distracție din plin și prieteni din toate colțurile lumii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5624 secunde