Detectivul Pokemon Pikatchu vă așteaptă la film

280
Detectivul Pokemon Pikatchu vă așteaptă la film - detectivulpokemon2-1559329237.jpg

Articole de la același autor

Atențiune, atențiune! "Detectivul Pokemon Pikatchu" ajunge în acest weekend, la Cinema City Tomis Mall pentru a vă invita să participați, alături de el, la noi aventuri. 




Într-o lume în care cei din jur colecționează Pokémoni pentru a-i pune să lupte unii cu ceilalți, un adolescent (Ryan Reynolds) dă peste un Pikachu inteligent și vorbitor care își dorește să devină detectiv. Care-i va fi soarta, rămâne să aflați dumneavoastră vizionând filmul. 


Tot în acest sfârșit de săptămână, sunteți așteptați la cinematograf, la "Cyrano, mon amour", din distribuția căruia fac parte Thomas Solivéres, Olivier Gourmet, Mathilde Seigner, Tom Leeb, Clémentine Célarié. De data aceasta, acțiunea se petrece în anul 1897, la Paris. Edmond Rostand nu a împlinit încă 30 de ani, dar are deja doi copii și o mulțime de griji. Nu a mai scris nimic de doi ani. Disperat, îi propune marelui actor Constant Coquelin o nouă piesă, o comedie eroică, în versuri, pentru stagiunea de sărbători. La un moment dat, Edmond începe să scrie această piesă de la care nimeni nu așteaptă mare lucru, dar care va avea un mare succes. 
Și "Rocketman" este o opțiune pentru cinefili. Avându-i în distribuție pe Bryce Dallas Howard, Taron Egerton, Richard Madden, Jamie Bell, această dramă este inspirată din viața legendarului muzician Elton John. Altfel spus, "Rocketman" este o odisee muzicală la confluența fanteziei cu realitatea, care îmbină lumea muzicii, celebrității și a modei.  
Filmul îl urmărește pe Elton, pornind din orășelul Pinner, de-a lungul drumului spre succes, dependență și suferință. Luptându-se cu imaginea privată, sexualitatea lui și problemele din copilărie, tânărul Elton găsește o salvare în muzica ce îl propulsează pe scena internațională. Este motivat de un alter ego de scenă, ce poartă costume extravagante și vede lumea prin niște ochelari mari, colorați. Pelicula duce publicul într-o călătorie necenzurată prin viața unui simbol, cu cele mai îndrăgite melodii ale lui Elton John.


Pentru persoanele dornice de aventură sau SF, există "X-Men : Dark Phoenix", cu Jennifer Lawrence, Jessica Chastain, Tye Sheridan, Michael Fassbender, James McAvoy, Sophie Turner. Acest film va putea fi vizionat abia de la mijlocul săptămânii viitoare.


În Dark Phoenix, X-Men se confruntă cu cel mai formidabil și puternic dușman: chiar unul de-al lor, Jean Grey. În timpul unei misiuni de salvare în spațiu, Jean este aproape ucisă când este lovită de o forță cosmică misterioasă. Odată ce se întoarce acasă, această forță nu numai că o face infinit mai puternică, dar mult mai instabilă. Luptând cu această entitate din interiorul ei, Jean își dezlănțuie puterile în moduri pe care ea nu le poate înțelege și pe care nu le poate înfrâna. 


Când Jean scapă de sub control și îi rănește pe cei pe care îi iubește cel mai mult, începe să descopere legătura care îi ține pe X-Men împreună. Acum, odată cu destrămarea acestei familii, ei trebuie să găsească o cale de a se uni, nu numai pentru a o salva pe Jean, ci și pentru a salva planeta de străinii care doresc să declanșeze această forță și să conducă galaxia.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7726 secunde