Destinație culturală pentru constănțeni

210

Articole de la același autor

Ieri, a fost inaugurată în Parcul Tăbăcărie ediția 2017 a "Primăverii artelor", un eveniment aparținând Facultății de Arte a Universității "Ovidius".


Până pe 15 martie, în fiecare zi, vor fi organizate concerte, spectacole de teatru, expoziții, instalații urbane, happening-uri și workshop-uri, "provocate" de către studenți și masteranzi de la toate specializările Facultății de arte, alături de profesori coordonatori. 


Un saxofon, un pian și o vioară îi așteaptă pe constănțeni în "Grădina artelor", pentru a petrece o seară de neuitat, la un ceai fierbinte, alături de studenții de la Arte. În plus, vor putea admira picturile și instalațiile urbane ale studenților și profesorilor de la specializarea Artă plastică, care își vor muta atelierele aici, în aer liber, pe tot parcursul evenimentului. 


Constănțenii sunt așteptați în "Grădina artelor" pentru experiențe autentice într-un loc feeric, plin de energie și spirit artistic. Scena este deschisă tuturor elevilor, liceenilor și studenților talentați, care vor să performeze în fața publicului. Puteți scrie pe pagina de Facebook a organizatorului - «Gradina Artelor», și aveți șansa de a fi incluse momentele dvs. în programul "Primăverii artelor". 


Evenimentul este susținut de Primăria Municipiului Constanța și Asociația Culturală Mișcarea Teatrală pentru Educația Tineretului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9412 secunde