Destinație artistică pentru tinerii constănțeni

174
Destinație artistică pentru tinerii constănțeni - destinatieartistica-1488554783.jpg

Articole recomandate

"Grădina Artelor" s-a deschis în inima verde a orașului, pe malul Lacului Tăbăcărie, în apropiere de Țara Piticilor, pentru tinerii constănțeni. 


Un loc în care aceștia vor regăsi toate coordonatele spațiilor lor preferate și vor avea parte de experiențe autentice: concerte de muzică de toate genurile, expoziții, sporturi, extreme sau nu, cafenele, ateliere în care pot realiza obiecte de artă plastică sau pot crea în dimensiunea eco etc. În plus, scena este deschisă tuturor elevilor, liceenilor și studenților talentați, care vor să performeze în fața publicului. 


"Vrem să transformăm acest loc într-un spațiu dedicat tinerilor și artelor. Elevii și studenții să petreacă timp liber de calitate aici, iar la vară să deschidem o tabără de creație, unde să se sculpteze, să se picteze, să organizăm workshop-uri și alte activități artistice", a declarat asist. univ. drd. Ovidiu Felipov.


Constănțenii pot găsi în "Grădina artelor" și mărțișoare, felicitări și produse handmade lucrate cu pasiune, într-o diversitate de stiluri, special pentru această perioadă a anului, de către studenți și artiști. 


Sâmbătă, 4 martie, și duminică, 5 martie, de la ora 18, în Amfiteatrul Parcului Tăbăcărie va fi prezentat spectacolul de teatru antic "Medeea". Își dau concursul studenți și cadre didactice de la specializarea Arta actorului. Organizatori: prof. univ .dr. Daniela Vitcu Hanțiu, lect. univ. drd. Stela Cocârlea.


v v v


Ne puteți scrie pe pagina noastră de Facebook, Grădina Artelor, și vom include momentele voastre în programul "Primăverii artelor".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7876 secunde