Destăinuirile inspectorului general la aniversarea Liceului "Traian"

770
3
Destăinuirile inspectorului general la aniversarea Liceului

Articole de la același autor

37 de ani de la înființare a aniversat, vineri, 9 mai, Liceul Teoretic "Traian" din Constanța, motiv de maximă emoție atât pentru actuala conducere, dar și pentru foștii profesori, invitați să participe la ceremonia ce a avut loc la Muzeul Marinei Române, sub deviza "37 de ani de performanță în educație".

Prof. dr. Răducu Popescu, inspector școlar general, a destăinuit cu acest prilej că este legat sentimental de această instituție, încă de pe vremea studenției, când fostul director al Liceului "Traian", în persoana prof. Victor Albu, a devenit șeful catedrei de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității "Ovidius", iar "generalul" a venit să predea în anul IV.

"Îmi doresc ca și anul acesta să fiți primii la Bacalaureat sau pe primele trei locuri, lucru care se poate face doar în echipă", a mai adăugat Răducu Popescu. Care a mai ținut să declare, admirativ, că la anul FILMMIC, devenit brandul Liceului "Traian", va ajunge la a opta ediție, datorită eforturilor celei care l-a inițiat, prof. Alina Dermengiu.

Directorul Constantin Caracoti s-a bucurat de acest prilej pentru a-i reaminti inspectorului general că așteaptă sprijinul direct "chiar și din calitatea de consilier local", pentru a putea demara mult promisele lucrări la sala de sport.

Manifestările prilejuite de aniversarea celor 37 de ani au debutat cu o serie de activități culturale, educative, științifice și sportive dintre care amintim: lansarea revistei liceului "Raze de lumină" (ediția a II-a ), concursuri de afișe "Pro-Math", "Artă și cultură europeană", sesiune de comunicări științifice cu temele "Ziua Europei Unite", "Știință și inovație", "Educația adolescentului în contex-tul european", "Aplicații GOOGLE în mediul educațional" (workshop), precum și competiții sportive.

Despre revista Liceului "Traian", vom reveni într-un alt articol, pentru că merită toată atenția comunității constănțene, ea fiind de o deosebită valoare culturală. După ce primul număr a fost dedicat maestrului Sergiu Nicolaescu, de data aceasta Ștefan Paraschiv, un elev dăruit cu har jurnalistic, dar și noroc, ne oferă șansa unui interviu în exclusivitate cu Doamna scrisului românesc - Ileana Vulpescu.

Destule motive să spunem că acolo, la Liceul "Traian", performanța este însoțită de excelență și să urăm întregului corp profesoral mult succes!  

Comentează știrea

Profesor
10 mai 2014
Bucovala

Ce cauta Bucovala acolo? Mai bine ar spune cum s-a transferat la Traian de la un liceu tehnologic. Asa fac toti inspectorii. Ajung in inspectorat si se transfera luand locul altor profesori care muncesc si se pregatesc dar au un singur defect n-au bani sa cumpere posturi.

Eminoviciu
11 mai 2014
insp.

inspectorasul acesta chelios nu prea are ce cauta la aniversare, el tre sa fie pe terenul de sport.

pipi
3 iunie 2014
sef

Inspector general///?????????????????????Ce inspector un profesor cu mingea in mana care habar nu are de nimic un nepriceput un p...un b...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4441 secunde