Delia vă încântă cu show-ul "Mulțumesc, iubită mamă!"

Miercuri, 04 Martie 2020
175
Peste doar câteva zile, sărbătorim Ziua Femeii. Sâmbătă, 7 martie, de la ora 24.00, constănțenii sunt așteptați la un show extraordinar,  plin de emoție, marca Delia – "Mulțumesc, iubită mamă!"


Solista nu a încetat să ne uimească în ultimii ani, cu aparițiile sale, fiecare concert de-al său uimind publicul, de la costume, până la interpretarea de neegalat a celor mai populare piese ale sale. Până acum, prin cele patru albume, cântăreața a dominat topurile din România cu hituri precum "Cum ne noi", "Da, mamă", "Gura ta", "Atât de trist", "Ce are ea", "Unde dragoste nu e", "Acadele" și continuă să ne surprindă prin colaborări cu alți artiști consacrați, cum sunt Connect-R, Smiley, Puya, Mihai Bendeac, Carla's Dreams, "Deepcentral" și "The Motans". 


Strângând o medie de opt milioane de vizualizări pe Youtube la fiecare videoclip al său, Delia se află mereu în fruntea topurilor de specialitate și în rândul celor mai difuzați artiști. Pentru cei interesați, prețul unui bilet este cuprins între 100 și 150 de lei. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1898 secunde