Delfinii se acomodează cu noul bazin, în prezența publicului

184
2
Delfinii  se acomodează  cu noul bazin, în prezența publicului - delfinariu3-1469457564.jpg

Articole de la același autor

Mult așteptatul moment al inaugurării noii clădiri a Delfinariului din Constanța, a cărui capacitate a crescut la 1.300 locuri, s-a întâmplat ieri, o dată cu mutarea celor două vedete Ni-Ni și Chen Chen în noul bazin.

După ce în urmă cu trei ani erau mutați toți trei delfinii în bazinul acoperit, la puțin timp, masculul Pei-Pei părăsea… gașca, din cauza unor probleme de sănătate. Era al doilea delfin pe care Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța îl pierdea în ultimii ani, după ce, în iulie 2009, veteranul Mark, tot din specia Tursiops Truncatus, murea de bătrânețe.

Ieri, managerul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, Adrian Bîlbă, declara pentru "Cuget Liber" că deocamdată delfinii nu vor oferi spectacole, dar publicul va putea să asiste la acomodarea lor cu noul bazin. "Merită să vedeți cât de fericite sunt în noua locație", declara același manager, adăugând că primul spectacol ar putea avea loc la finele săptămânii. 

Comentează știrea

TWlJwxyjZ
29 noiembrie 2016
nKUMCOAxvPQhNUiMC

JIDccQ lqxioxwyadtm, [url=http://cdzlufbtgdvq.com/]cdzlufbtgdvq[/url], [link=http://wmboifbjtwuz.com/]wmboifbjtwuz[/link], http://hdkjdbdmdoko.com/

PkerjwxyceDoYbzZTKj
4 decembrie 2016
jBEmrGBEtHnIL

T9iDsb dpdtmqezkwsr, [url=http://yarndpftxauo.com/]yarndpftxauo[/url], [link=http://ygqxzfbnnazu.com/]ygqxzfbnnazu[/link], http://gwshfmqbhxau.com/

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Ianuarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Eveniment inedit la Delfinariu
Pagina a fost generata in 1.2146 secunde