"Declick" pe scena din Phoenix

160

Articole de la același autor

Clubul Phoenix din Constanța invită constănțenii duminică, 3 aprilie, de la  ora 20, la o seară de teatru, prezentând o piesă de succes la toate festivalurile teatrale din țară.


"Declick", în regia lui Alex Unguru, cu Antonia Ionescu și Rareș Lucaci, este povestea a doi tineri care în urma unei aventuri de o noapte ajung să formeze un cuplu. Fiecare dintre ei ar vrea să-și recapete libertatea, dar niciunul nu are curajul să o ceară!


Piesa este compusă din patru scene încărcate de toate aromele unei relații: nașterea ei, speranța ei, letargia ei, moartea ei. În ordine inversă. O relație face click până la primul declick. Uneori, când privești în trecut realizezi că timpul face minuni. Uneori, te face să uiți. Alteori, să-ți amintești altceva.


Uneori, face întunericul lumină. Alteori, acoperă cu râs totul. Doi oameni. El și ea. Încep de acum. Dar merg înainte? Sau înapoi? Declickul se petrece brusc. Rar, dar brusc. Declickul se petrece! Povestea unui cuplu. Orice cuplu. Dar mai ales acest cuplu. Îi bântuie iubirea.


"Declick" face parte dintr-o mișcare de susținere a tinerilor artiști care nu se mai mulțumesc să aștepte, ci acționează prin intermediul spectacolelor, pentru a se face văzuți și auziți.


Prețul biletului este de 30 lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 28 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Concert anulat, la Constanța. Iată motivul
Sâmbătă, 27 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Armonii de chitară și violoncel
Pagina a fost generata in 0.6796 secunde