Debutează sezonul pregătirilor de excelență, la matematică

245
Debutează sezonul pregătirilor de excelență, la matematică - eisuntexcelentii-1445621767.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 10, în Aula Magna a Universității "Ovidius", sediul din b-dul Mamaia, va avea loc festivitatea de deschidere a Centrului Județean de Excelență la Matematică. 


În cadrul acesteia vor fi premiați elevii cu rezultate deosebite obținute în anul școlar 2014 -2015, precum și profesorii implicați în pregătirea lor.


Conform datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean Constanța, în anul școlar 2015-2016, Centrul Județean de Excelență la Mate-matică se va completa cu încă două grupe pentru clasele IX-X și XI-XII. 


Pregătirea de performanță începe săptămâna viitoare, 31 octombrie, de la ora 10, astfel: pentru grupele V-VIII și IX-X, la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" Constanța, iar pentru grupele XI-XII, la sediul Facultății de Matematică și Informatică a Universității "Ovidius".


După cum declara săptămâna trecută prof. Mihai Contanu, în urma probei susținute de cei aproape 300 de elevi constănțeni de clasa a V-a, au fost selectați 29, ultimul având 85 de puncte. Și, așa cum era de așteptat, majoritatea provin de la Colegiul "Mircea" (14), de la Liceul Teoretic "Ovi-dius" (opt), de la Școala Spectrum (patru), doi de la Liceul Teoretic "Traian" și câte unul de la școlile gimnaziale "Ferdinand" și "Mihai Viteazul".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5406 secunde