De neratat! Un film celebru rulează la Cityplex - Tomis Mall

180

Articole de la același autor

Filmul "Bărbatul de 100 de ani care a sărit pe fereastră și a dispărut" va putea fi vizionat gratuit la cinema Cityplex - Tomis Mall, sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 19:15, dacă achiziționați de la bar produse de minimum 8 lei.

Nominalizat la Audience Award la European Film Awards, "Bărbatul de 100 de ani care a sărit pe fereastră și a dispărut" este cel mai apreciat și vândut blockbuster suedez din ultimii ani. Un film de Felix Herngren, cu îndrăgiții actori Robert Gustafsson, Mia Skäringer, Iwar Wiklander și David Wiberg. Accesul este liber, în limita locurilor disponibile.

Inspirat din best-seller-ul lui Jonas Jonasson, filmul prezintă povestea greu de crezut a unui vârstnic de 100 de ani, care se hotărăște să o ia de la început. Pentru majoritatea ar fi aventura vieții, însă pentru Allan Karlsson, călătoria neașteptată nu este și prima. De un secol a dat naștere la îndoieli, și acum dă din nou.

Filmul este un road movie optimist, un studiu de personaj, un film de aventură și o comedie neagră la pachet. O experiență captivantă! 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 02 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : ISJ Constanța,  la momentul raportului
Vineri, 02 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : In Memoriam prof. Florin Cociașu
Vineri, 02 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Șuie Paparude, la Club Doors
Pagina a fost generata in 1.3872 secunde