De ce vine ARACIP la Colegiul Pedagogic

279
1

Articole de la același autor

Joi, 11 iunie, între orele 14 și 17,30, la Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu", Agenția de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar (ARACIP) propune o serie de cinci dezbateri publice despre starea sistemului de educație, pornind de la noile standarde lansate de instituție în toamna anului trecut, cu sprijinul ARDOR(Asociația Româna de Dezbateri, Oratorie și Retorică).

Subiectele celei de-a treia dezbateri ce va avea loc la Constanța vor fi referitoare la libertatea profesională a cadrelor didactice și la alternativele educaționale, altele decât cele existente. Ar trebui să condiționăm creșterile salariale de implicarea profesorilor in procesul de reformă? Ce înseamnă conceptul de bunăstare a elevului? Părinții și elevii ar trebui să participe la evaluarea profesorilor? Care este formula optimă de descentralizare a procesului administrativ?

Iată câteva dintre întrebările unui sondaj la care au răspuns 1.110 persoane, din care aproximativ 61% cadre didactice, 18% părinți și 11% elevi. 

Comentează știrea

Roxana
8 iunie 2015
Oferta de lucru

Am constatat clar că eliminarea emoțiilor negative este esențială pentru a obține sănătate, fericire, libertate și prosperitate de lungă durată. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3225 secunde