De ce vin 60 de studenți străini la Colegiul "Carol I"

Miercuri, 20 August 2014
85
Sâmbătă, 23 august, între orele 17 și 20, pe plaja Radio Vacanța din Mamaia, AIESEC România organizează evenimentul Global Village, din cadrul proiectului internațional "Discover România Beyond Dracula", finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului.

Manifestarea îi va avea ca protagoniști pe cei 60 de studenți veniți din 28 de țări pentru a cunoaște România dincolo de mitul lui Dracula.

Evenimentul va cuprinde un moment de gătit preparate tradiționale din fiecare țară participantă și degustări, în laboratorul Colegiului Comercial "Carol I", dansuri tradiționale din țările partenere proiectului și o expoziție de fotografii realizate pe tot parcursul șederii lor în România și care prezintă cele mai frumoase locuri din țară.

Cei 60 de tineri care vizitează România în cadrul proiectului provin din Canada, Brazilia, Belarus, Germania, Grecia, Albania, Italia, Lituania, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, Rusia, Serbia, Ucraina, Egipt, Maroc, Turcia, Liban, India, Indonesia, Malaezia, Pakistan, Taiwan. 


Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.8597 secunde