De ce nu merg elevii la școală, joi și vineri

1016
1
De ce nu merg elevii la școală, joi și vineri - elevi-1318884326.jpg

Articole de la același autor

Conform structurii anului școlar 2011-2012, în perioada 22-30 octombrie, clasele din învățământul primar și grupele din învățământul preșcolar sunt în vacanță. Astfel, cadrele didactice care predau la aceste niveluri au fost solicitate să se implice în realizarea recensă-mântului populației și al locuințelor, programat în perioada 20-31 octombrie.

Grupele din învățământul preșcolar și clasele din învățământul primar ale căror cadre didactice vor participa la recensământ nu vor face cursuri în zilele de joi,

20 octombrie, și vineri, 21 octom-brie, urmând ca materia să fie recuperată până la sfârșitul anului școlar. 

Comentează știrea

Milica
18 octombrie 2011
Criza, bat-o vina

In starea de necesitate, in care ne aflam de ani buni, indiferent de culoarea politica a guvernantilor, fortarea cadrelor didactice sa-si mai linga ranile cu cateva sute de lei in plus la salariul redus la mai putin de jumatate demonstreaza valabilitatea dcitonului "Scapa cine poate!" Partea proasta este ca nu se mai poate asa. Exemplul unor tari care-si pastreaza demnitatea locuitorilor ei prin formele de protest este departe de noi, drogatii de zi cu zi, ametiti de logoreea acelorasi chipuri care au distrus tara. Poza cu elevii gimanziali sau liceali este inadecvata la mesajul articolului, care se refera la invatamantul primar. S-auzim numai de bine!

Articole pe aceeași temă

Luni, 17 Octombrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Joi și vineri nu fac școală
Miercuri, 28 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Năvodăreni, primiți cu recensământul?
Miercuri, 14 Septembrie 2011
Stire din Social : Recensământ prin sms
Pagina a fost generata in 0.3513 secunde