De 1 Iunie City Park Mall sărbătorește copilăria, în Orașul Minunilor

272
De 1 Iunie, la City Park Mall, se sărbătorește copilăria, cu tot ceea ce este mai spectaculos, frumos, colorat și de poveste, iar copiii au invitație specială în Orașul Minunilor! De dimineață și până seara, vor avea loc spectacole, activități pentru cei mici și multe alte surprize pentru copiii de toate vârstele. 


Cum anul trecut prichindeii s-au întâlnit cu elefantul Rani, anul acestea ei vor face cunoștință cu leul de mare Enzo, care s-a făcut remarcat la emisiunea "Românii au talent" împreună cu dresorul Maik Gartner, cu țestoasele gigant și numeroasele reptile. La scena din City Park Mall, se vor desfășura pe 1 iunie petreceri cu dans, cu perso-naje de poveste, spectacole de dans, de muzică și teatru de păpuși. 


Și în Orașul Minunilor s-au pregătit multe surprize pentru copii. Ei pot juca șotronul, plicul și melcul, pot face poze cu păpuși uriașe, au parte de facepainting, codițe împletite pentru fetițe. În plus, toți primesc figurine din baloane colorate, pot face desene pe asfalt și pot chiar învăța să meargă pe bicicletă. De asemenea, vor mai exista și alte surprize, așadar nu ratați ocazia și oferiți-le celor mici o zi de neuitat!


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Mai 2013
Stire din Diverse : Idei de cadouri pentru 1 Iunie
Pagina a fost generata in 0.5818 secunde