Daruri de Crăciun pentru copiii din Constanța

65
Daruri de Crăciun pentru copiii din Constanța - vreisacumperifarabataidecapcadou-1419155637.jpg

Articole de la același autor

În ajunul sărbătorilor de iarnă, bisericile din cadrul Arhiepiscopiei Tomisului aduc puțină fericire în sufletele celor nevoiași, printr-o serie de activități desfășurate în perioada următoare. Astăzi, 80 de copii din Centrul de plasament "Ovidiu", din Constanța, vor vesti, prin colinde, Nașterea Domnului la biserica "Sfântul Mina" din Constanța, iar Moș Crăciun le va oferi cadouri, constând în dulciuri, jucării, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte. Moșul va poposi la această biserică și pe 25 decembrie, când le va împărți daruri copiilor de la Centrul "Speranța" din Constanța și celor din parohie.


Reprezentanții bisericii "Buna Vestire" din Constanța (cartier Coiciu, str. Dionisie cel Mic, nr. 50 A) au pregătit 50 de cadouri copiilor de la Centrul "Fair Play" și celor proveniți din familii defavorizate. Darurile vor fi împărțite luni, 22 decembrie, începând cu ora 11.00, de către IPS Teodosie, care-i va și binecuvânta.


Marți, 23 decembrie, de la ora 10.30, cele 30 de persoane cu dizabilități, membre ale Asociației "Carmen Sylva" (str. Mircea cel Bătrân, nr. 20 A), vor primi pachete cu toate alimentele necesare pentru masa festivă de Crăciun. La eveniment va participa și ierarhul Tomisului.


Tot marți, la Medgidia, corul mixt "Buna Vestire", al protoieriei Medgidia, va colinda 30 de familii asistate social și le vor împărți cadouri, constând în dulciuri și articole de îmbrăcăminte.


Miercuri, 24 decembrie, la ora 10.00, reprezentanții parohiei "Adormirea Maicii Domnului" din Medgidia (str. Republicii, nr. 95 A, zona Spital) vor aduce un zâmbet pe chipul a 25 de copii.


La ora 17.00, la biserica "Sfântul Vasile cel Mare" din Constanța (zona Inel II, str. Ion Neculce, nr. 2 A) va veni Moș Crăciun și pentru copiii din această parohie.


În ziua de Crăciun, după Sfânta Liturghie, 40 de copii săraci din satul Miorița (comuna Ciobanu, județul Constanța) vor primi jucării și dulciuri. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Decembrie 2014
Stire din Fun : Cadoul perfect de Crăciun
Sâmbătă, 20 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Idei de cadouri interesante pentru Crăciun
Pagina a fost generata in 0.4281 secunde