Dănuț Epure, confirmat rector al Universității "Ovidius" de Ministerul Educației

4555
20
Dănuț Epure, confirmat rector  al Universității
De astăzi, noul rector al Universității "Ovidius" intră-n pâine legal, cum spune o vorbă românească. După ce ieri a fost confirmat, prin ordin, de către ministrul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, Dănuț Epure, care are, totodată, și calitatea de ordonator de credite, va putea prelua oficial ștafeta de la Victor Ciupină.

La 17 zile de la alegerea sa pe baza votului liber exprimat, când a fost ales cu 390 de voturi din 690 valabil exprimate, Dănuț Epure trece în fruntea celei mai puternice academii constănțene. Ieri, vizibil emoționat, noul rector a declarat pentru "Cuget Liber" că speră ca, după o campanie electorală care a adus în față și bune și rele, lucrurile să intre pe un făgaș normal: "Îmi doresc să ne adunăm ideile ca împreună, așa cum mi-am asumat și în slogan «Fapte, nu vorbe», să demonstrăm că Universitatea «Ovidius» merită să intre în A!".

Comentează știrea

20 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
trei doamne
13 martie 2012
si toti trei

Ma astept de la cei trei corifei-cojoc, girtu si mamut- sa ceara o sectie in limba maghiara unde sa fie sefi. Le uram succes si sa nu uite ca unde dragoste nu e, nimic nu e. Sau vorba lui bittman, si baietii plang cateodata....

Antrenorul
13 martie 2012
Competitie

casalotul innoata alert

galan caluda stere
13 martie 2012
make

Ce fatza de om cinstit are asta!!! Cand s-o vedea el calare pe zeci de miliarde de lei, sa vedeti caterinca. Chiar daca nu ar trebui, chiar in compatimesc pe noii decani si viitorii prorectori. Or sa fie obligati sa fie partasi la toate jafurile pe care o sa le faca machedonu' asta scarbos si scrabos. De fapt, nu o sa-i oblige nimeni, dar foamea lor dupa functii le va lua mintile si vor semna tot ce va dori semi-analfabetul asta. Cand vor fi ridicati de acasa, bagati in dube cu catusele la maini, in vazul copiilor, nu vor mai avea nici o scuza. Ne vom stradui sa va asiguram cele mai bune conditii de cazare intr-un penitenciar de maxima siguranta si poate, departe de lumea dezlantuita, veti deveni chiar conferentiari. Izolarea si lipsa stresului poate face minuni pentru cariera.

Ministrul Educatiei in viitor
13 martie 2012
De mă voi scula, pre mulți am sa-i popesc

Ba fratilor eu am o mare nedumerire : cum sa-si plece capu si suprematia didactica, adevaratii profesori in fatza semianalfabetului astuia (spun asta ca am fost student si la curs nu stia decat sa citeasca ziarul, in rest e varza...) Dumnezeule, am trait sa o vad si p-asta, cum adevaratii profesori –cati or mai fi- se inclina in fatza rectorului. Nu va e rusine de voi sa traiti in halul asta? Voi puteti sa priviti in ochiii copiilor vostri si sa le cereti sa va urmeze in viata? Pt faptul ca ati schimbat pareri despre fotbal trebuia sa il alegeti rector?? Asa o sa faca si copiii vostri. Si ei, ca si voi, vor fi condusi de nonvaloare.Da bai, si nu o sa mai vina nici dracu sa mai invete in institutia aia de kkt, sa vedem de unde mai luati spaga sa traiti.Ca am auzit-o si p-asta, cum i-ati indepartat pe aia care nu puteau sa-si vanda sufletul pe doi argintzi.Si ati facut din scoala aia o banda rulanta care scoate doar diplome. Stati voi linistiti ca am sa trimit scrisori la minister pana o sa vina sa va faca o inspectie , sa vada ce stiu studentii vostri. Si o sa vina in timpul unui examen de la ID. Stiti ce va doresc????? Va doresc sa va inchida activitatea, ca mi-e rusine sa spun ca am fost pe-acolo.

fosta studenta
13 martie 2012
jena de jena lor

Asa e, mare dreptate ai. Eu nu am fost la ASE, insa toti auzisem de practicile jegoase ale lui Epure si acolitilor lui. La facultatea unde am invatat eu, a pus decan o fufa transpirata, care chiulea si ne adresa cuvinte jignitoare. Imi este jena de jena lor si imi e rusine sa mai spun ca am absolvit Ovidius. Bine ca m-am angajat si acum e mai greu sa fiu data afara :) Insa cei care vor veni cu diplome de la Ovidius, vor avea mari dificultati pe piata muncii. Numele Epure va demola credibilitatea univeristatii.Angajatorii se vor uita cu reticenta la diploma. Iar decanii actuali sunt niste parodii de profesori. Pacat, Ovidius.

Răspuns la: De mă voi scula, pre mulți am sa-i popesc
Adăugat de : Ministrul Educatiei in viitor, 13 martie 2012
Ba fratilor eu am o mare nedumerire : cum sa-si plece capu si suprematia didactica, adevaratii profesori in fatza semianalfabetului astuia (spun asta...
staff campanie
13 martie 2012
Felicitari Dle. Epure

Toti cei de pe comment-uri care scriti in necunostinta de cauza,tin sa va informez ca noul rector este singurul profesor care a reusit sa penetreze "sistemul" creat de Victor Ciupina in UOC timp de 20 de ani,si sa va mai spun ceva,voturile lui Mihai Girtu au fost de fapt voturile lui Victor Ciupina deoarece Girtu de unul singur nu putea sa-si faca campanie pentru ca nu este capabil de asa ceva.Daca in campanie Mihai Girtu "defila" alaturi de Epure Danut in campania electorala avea viitorul asigurat,dar nu avea cum sa faca acest lucru deoarece este "soldatul" lui Ciupina si nu ii iese din cuvant.

student la drept
13 martie 2012
SIMONA MINA-sa fie interogata de Comisia de Etica

Aceasta persoana labil psihica cu numele SIMONA MINA,sa i se desfaca contractul de munca.

mihai g
13 martie 2012
va fi dezastru

individul acesta, cu nume de cod Epurasu, este cel mai mare spagar din istoria Universitatii Ovidius. O stiu profesorii, o stiu studentii, o stie oricine a trecut prin aceasta Facultate pastorita ca un butic de epurasu. probabil ca acum mizeria se va extinde precum o caracatita la nivelul intregii universitati, urmand ca studentii sa nu mai sustina examene, ci se va afisa un mercurial al notelor. Vrei 10, 500 de euro, vrei 7, 250, etc. Va fi dezastru, ovidius va ajunge cu mult sub Saguna.

victor
13 martie 2012
pe langa subiect

Oamenii spun de cat de corupt este acest personaj, iar tu te iei de Gartu. Gartu e istorie, a pierdut alegerile, nu mai e o miza. Raspunde la acuzatiile de coruptie sau taci. Probabil cunosti si tu situatia cu Epure, insa ti-a promis functii si acum il lingi ca sa nu uite. Esti si tu un lector cu vise de marire, dar cu posibilitati mediocre.

Răspuns la: Felicitari Dle. Epure
Adăugat de : staff campanie, 13 martie 2012
Toti cei de pe comment-uri care scriti in necunostinta de cauza,tin sa va informez ca noul rector este singurul profesor care a reusit sa penetreze...
gigel
13 martie 2012
sa traiasca dl. epure

e cel mai bun profesor din toate timpurile al uoc. are o minte enciclopedica, cunoaste 7 limbii straine, si a fost invitat de roubini sa colaboreze la colegiul oxford, dar a refuzat(din fericire pt uoc) p.s. cei cu acuzatii de mita sa vina cu dovezi, altfel spun numai baliverne. sarutmana dl epure! cristi vasluianu

20 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3547 secunde