Dana Rogoz și Răzvan Vasilescu, pe marile ecrane. "MO", proiecție de gală, la Constanța

250
Dana Rogoz și Răzvan Vasilescu, pe marile ecrane.

Articole de la același autor

Constănțenii sunt invitați, week-endul acesta, la o proiecție specială a filmului românesc "MO", care îi are ca protagoniști pe Dana Rogoz, Mădălina Craiu și Răzvan Vasilescu. Proiecția de gală a peliculei va avea loc sâmbătă, 12 octombrie, începând cu ora 18.0o, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin".


"Ideea acestui film mi-a venit după ce am văzut o știre la TV cu o studentă de la Cluj, care își filmase pe ascuns profesorul în camera lui de cămin, în timp ce acesta îi cerea să întrețină relații sexuale în schimbul promovării examenului, la care o picase timp de trei ani la rând", spune regizorul Radu Dragomir.


Producția aduce în discuție un subiect prea rar abordat în spațiul public din România: abuzul de putere, cât și abuzul sexual sunt prezentate foarte de aproape într-o lume în care tinerele femei ajung să fie victime sigure, iar lipsa de solidaritate între ele le lasă singure în relația cu prădătorul și în experiența traumatică.


Debutul regizoral al lui Radu Dragomir, "Mo" a fost selectat în competiția oficială de la Sarajevo iar în România a rulat în avanpremieră la TIFF. "Mo" a fost primit cu căldură atât de către public, cât și de către presă și critica de specialitate.
Filmările pentru "Mo" au avut loc în 2017 și 2018 la București. Mo și prietena ei sunt prinse copiind de către cel mai sever profesor din facultate. Cele două cer o a doua șansă, iar profesorul le propune un examen neașteptat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Noiembrie 2014
Stire din Monden : Dana Rogoz: Sunt un munte de suferință
Luni, 29 Septembrie 2014
Stire din Monden : Dana Rogoz: "Am tot ce îmi doresc"
Sâmbătă, 28 Iunie 2014
Stire din Monden : "Dana Rogoz nu e o femeie fatală"
Pagina a fost generata in 0.4557 secunde