Dan Puric provoacă la "trezire" constănțenii

220
Dan Puric provoacă la

Articole de la același autor

Luni, 23 februarie, de la ora 19, Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța invită constănțenii la o întâlnire cu actorul Dan Puric.

Actorul, regizorul și scriitorul Dan Puric nu este un mister, ci un om frumos, talentat și prezent mereu lângă români. Cărțile și spectacolele sale descriu lumea cu subtilitate și rafinament. De la spectacolele lui Dan Puric nu poți pleca nepăsător sau doar fericit că ai mai bifat la cultura generală ceva, ci cu o stare de "trezire" și cu o luciditate care te face să te întrebi cine ești.

"România este astăzi un spațiu al dilemelor. Noi nu mai avem certitudini, ci avem mari semne de întrebare cu privire la Mihai Eminescu, cu privire la Ștefan cel Mare și la istoria neamului. Când vrei să distrugi un popor, faci din istoria acestuia o dilemă și nu-ți mai trebuie armată să-l cucerești. Cel mai mare rău este războiul dintre noi. Suntem puși în stare de indiferență, pentru a nu ne mai ști memoria și trecutul. Cu toate acestea, reacția identitară va veni, fiindcă România mare s-a făcut pe instinctul țăranului român", spune Dan Puric.

Prețul unui bilet este de 65 lei și 50 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 20 Ianuarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Dan Puric vine la Casa de Cultură
Sâmbătă, 18 Ianuarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Dan Puric vine la Casa de Cultură
Pagina a fost generata in 0.4181 secunde