Curtea Brâncovenească organizează pelerinaj la mănăstire

286
Curtea Brâncovenească organizează pelerinaj la mănăstire - curteabrancoveneasca-1407861515.jpg

Articole recomandate

Mănăstirea Sf. Ioan Casian și Institutul Ortodox de Științe "Învierea" pentru Om și Societate, în colaborare cu Arhiepiscopia Tomisului, organizează, în perioada 15-16 august, "Zilele Sfinților Brâncoveni".

Vineri, 15 august, de la ora 18, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, va avea loc concertul de muzică veche "La curtea lui Brâncoveanu", susținut de formația Trei parale. Intrarea este liberă. De asemenea, în noaptea de 15 spre 16 august, la Peștera Sf. Casian se va oficia, la miezul nopții, sfânta liturghie.

Enoriașii care vor să se deplaseze, sâmbătă, 16 august, la hramul de vară al Mănăstirii Sf. Ioan Casian, pot lua parte la un pelerinaj. Contra sumei modice de zece lei, organizatorii asigură transportul, iar înscrierile se fac în perioada 11-14 august, între orele 9 și 17, la Curtea Brâncovenească din strada Vasile Lupu, nr. 43, zona Capitol.

La mănăstire, programul cuprinde sfânta liturghie arhierească, sâmbătă, 16 august, la ora 8, urmată de un cuvânt duhovnicesc și, la amiază, masa frățească (agapa).

De asemenea, la Teatrul de Vară Soveja va avea loc sâmbătă, 16 august, de la ora 18, un spectacol despre iubirea desăvârșită a lui Brâncoveanu, "Plecarea fără întoar-cere". Intrarea este liberă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4964 secunde