Cursuri pentru profesori la Casa Corpului Didactic Constanța

459
Cursuri pentru profesori la Casa Corpului Didactic Constanța - cursuripentruprofesoriccd2-1598970464.jpg

Articole de la același autor

Casa Corpului Didactic Constanța a demarat, marți, 1 septembrie, cea de-a doua etapă a proiectului județean "Utilizarea platformelor educaționale în procesul de predare-învățare-evaluare".

"Acest program de formare continuă se înscrie în strategia Ministerului Educației și Cercetării de dezvoltare a competențelor cadrelor didactice pentru învățarea online, conform Ordinului Ministerului Educației și Cercetării nr. 4862 din 8 iulie 2020.

Programul este structurat pe două componente principale. Astfel, prima etapă a inclus instruirea persoanelor - resursă din 185 de unități școlare prin intermediul unei serii de cinci întâlniri în format sincron audio-video (webinar), susținute de formatori ai CCD Constanța cu experiență în implementarea unor suite de programe, aplicații sau transforme în procesul educațional", declară directorul CCD Constanța, prof. dr. Andreea Mihaela Artagea.

Cea de-a doua etapă, care a debutat ieri, constă în organizarea de ateliere de lucru la nivelul fiecărei unități școlare, susținute de persoanele - resursă instruite de către CCD Constanța.

"Prin intermediul celei de-a doua părți din program, se dorește formarea profesorilor din învățământul preuniversitar constănțean pentru a fi mentori și facilitatori ai învățării cu ajutorul resurselor online, oferindu-li-se instrumentele și suport în demararea activităților de predare - învățare - evaluare", a mai spus directorul CCD. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5806 secunde