Cursuri interactive, în parteneriat cu Grecia, la școala din Murfatlar

334

Articole de la același autor

Școala Gimnazială "Adrian V. Rădulescu" Murfatlar, alături de Școala Gimnazială din Geraki (Grecia), participă ca partener în Proiectul Erasmus+ intitulat "Geo-Ergon Paideia".

De asemenea, Universitatea din Aegean (Grecia) pregătește elevii în ceea ce privește fermele eco și derularea afacerilor în agricultură.

Recent, a avut loc întâlnirea de început a proiectului "Geo-Ergon Paideia" - Start-up Farm: skills for eco-farmers - în centrul cultural Skala din Evrotas. Proiectul este coordonat de către Departamentul de Mediu al Universității Aegean și este finanțat de Programul European Erasmus+ prin intermediul Fundației de burse a Greciei.

Reprezentanții școlii din Murfatlar, echipa de cercetare a Universității Aegean (Grecia), reprezentanții centrului de cercetare IZES (Ger-mania), o echipă a departamentului de activități alternative pentru tineri (KEAN, Grecia), primarul din Evrotas, împreună cu membrii Consiliului local, profesori de la Școala Gimnazială Geraki, viceprimarul și secretarul localității Murfatlar au participat cu prezentări, au stabilit obiectivele, evenimentele importante din cadrul proiectului, precum și programul pentru implementarea proiectului.

Acest parteneriat are drept scop stimularea interesului elevilor pentru dezvoltarea aptitudinilor și abilităților - prin intermediul învățării experimentale și a cursurilor interactive -, care își vor aduce contribuția în evoluția lor ca fermieri antreprenori cu identitate ecologică, asigurând dezvoltarea zonelor din care provin. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0887 secunde