Cursuri gratuite pentru studenţii de la Informatică

276
Cursuri gratuite pentru studenţii de la Informatică - cursurisursacursuriazro-1602868201.jpg

Articole de la același autor

Studenţii înscrişi în cadrul proiectului „Proinfo- pregătirea resursei umane în Informatică” încep cursurile complementare gratuite. În acest sens, Universitatea „Ovidius” din Constanţa (UOC) va organiza, luni, 19 octombrie, începând cu ora 12.00, o întâlnire online, în vederea dezbaterii oportunităţilor activităţilor de formare ce se vor realiza în cadrul proiectului.

Astfel, studenţii înscrişi vor putea participa la cursuri gratuite, susţinute de specialişti cu renume naţional şi internaţional în domeniul Cyber Security. „Fiecare activitate de formare prevede 28 de ore de curs şi 28 de ore de seminar, din care 14 ore de aplicaţii practice. La finalul cursurilor complementare, studenţii vor susţine un test de aptitudini teoretice şi practice, în urma căruia li se va elibera un certificat de absolvire a cursului complementar. Certificatul de absolvire va recunoaşte finalizarea cursurilor complementare şi dobândirea cunoştinţelor specifice. Proiectul are ca ţintă atingerea unui număr de 300 de studenţi”, a declarat lect. univ. dr. Alexandru Bobe, managerul de proiect.

Cadrul didactic a precizat că după încheierea procesului de pilotare a celor şase cursuri demarate în cadrul proiectului „ProInfo - pregătirea resursei umane în Informatică”, acestea vor fi incluse în oferta educaţională a UOC, mai precis în cadrul programelor de studii ale programului de studii universitare de licenţă Informatică, sub forma unor discipline opţionale.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.506 secunde