€ 4.7564
£ 5.5575
$ 4.2005

Mai multe ştiri online:

Cursuri de limba turcă, la Liceul Teoretic "George Călinescu" din Constanța

Ştire online publicată Marţi, 29 Mai 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
35 de elevi din Constanța au, de la sfârșitul săptămânii trecute, certificate de limba turcă. Zilele trecute, la Liceul Teoretic „George Călinescu” Constanța a avut loc festivitatea de premiere a elevilor care au participat în acest an școlar la cursurile opționale de limba turcă. La eveniment au participat Ramazan Yilmaz, directorul Centrului Cultural Turc „Yunus Emre” Constanța, și profesoara de limba turcă Selcen Akyüz, care au înmânat diplome celor 35 de elevi participanți la cursuri. 


Cursurile de limba turcă s-au desfășurat în baza unui parteneriat cu Centrul Cultural Turc „Yunus Emre” Constanța, timp de trei luni. Acestea au avut loc la Liceul Teoretic „George Călinescu” Constanța, în sala recent renovată și echipată modern de Agenția de Cooperare și Coordonare Turcă (TIKA).


Invitații au subliniat importanța interesului arătat de elevii liceului învățării limbii turce și le-au prezentat acestora oportunitățile de studiu la universitățile din Turcia. Profesoara Selcen Akyüz a ținut să remarce ușurința cu care elevii de la „Călinescu”, deja cunoscători ai altor limbi, au reușit să asimileze în scurt timp noțiunile predate. „Prin acest eveniment marcăm o colaborare deosebită pe care o avem cu Centrul Cultural Turc «Yunus Emre» Constanța. Sunt sigură că vom continua și la anul ceea ce am început în acest an școlar, pentru că elevii noștri sunt interesați să înceapă sau să continue cursurile de limba turcă, desfășurate în condiții excelente și cu un profesor deosebit”, a declarat prof. Elena Crăcea, directorul Liceului Teoretic „George Călinescu” Constanța. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7978 secunde