Cursuri de actorie pentru constănţenii interesaţi de arta teatrală

534
Cursuri de actorie pentru constănţenii interesaţi de arta teatrală - cursuriactoriesursatrupaarthesiu-1602780072.jpg

Articole de la același autor

Vă place teatrul şi v-ar interesa să luaţi câteva ore de actorie? Cu ajutorul specialiştilor, începând cu data de 25 octombrie, între orele 11.00 şi 14.00, veţi avea ocazia de a învăţa o mulţime de lucruri noi despre teatru, despre actorie şi mai ales despre voi înşivă. Unde? La Casa de Cultură a Sindicatelor, unde veţi descoperi lumea minunată a scenei şi vă veţi putea bucura de o mulţime de beneficii. Optând pentru aceste cursuri, vă veţi putea îmbunătăţi dicţia şi veţi învăţa tehnici de pronunţie, veţi căpăta aptitudini scenice, şi, de ce nu, veţi reuşi să vă controlaţi emoţiile.

Cursurile sunt organizate de Asociaţia „Arthesium” şi cuprind următoarele module practice: exerciţii de dicţie, module de improvizaţie şi mişcare scenică, joculeţe de actorie, tehnici de actorie şi regie, lucrul pe text (poezie, monolog, piesă de teatru), exerciţii pentru dezvoltarea imaginaţiei, tehnici de pronunţie, intonaţie şi respiraţie etc.

Durata unui curs săptămânal este de două ore, iar costul lunar al acestora este de 150 de lei.

Ţinând cont de situaţia actuală a pandemiei cu noul coronavirus, cursurile sunt adaptate pentru a fi respectate toate normele de protecţie. De precizat că aceste cursuri cuprind atât exerciţii în mediul online, cât şi exerciţii care necesită prezenţa fizică a participanţilor, respectând normele de protecţie şi distanţare socială. Reţineţi, cursurile se adresează persoanelor cu vârsta cuprinsă între 14 şi 50 de ani, cu sau fără experienţă în domeniul teatrului. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.521 secunde