Chiar și-n vacanță

Cursuri cu credite profesionale pentru profesorii constănțeni

585
Cursuri cu credite profesionale pentru profesorii constănțeni - cursuricucredite-1438100809.jpg

Articole de la același autor

Fundația pentru Dezvoltarea So-cietății Civile anunță lansarea Seriei 6 de înscrieri la cursul cu tema "Abilități de viață în contextul dezvoltării durabile", acreditat de Direcția Generală Management, Resurse Umane și Rețea Școlară Națională din cadrul Ministerului Educației și Cercetării Științifice. 


Cursurile sunt organizate în parte-neriat cu Asociația REPER21 și Cen-trul Județean de Resurse și Asistență Educațională Bihor, în cadrul proiectului "Dezvoltarea abilităților de viață ale tinerilor în contextul dezvoltării du-rabile". Cursurile organizate în cadrul proiectului se adresează unui număr total de 1.060 de cadre didactice.


Prezentul apel de selecție se adresează exclusiv următoarelor categorii de grup țintă: cadre didactice debutante în carieră cu domiciliul în mediul rural (persoane sub 35 de ani, fără grad didactic definitiv) din învățământul primar, gimnazial, liceal sau profe-sional și tehnic, consilieri școlari în învățământ. 


Cursurile urmăresc dezvoltarea competențelor cadrelor didactice de a elabora și implementa în cadrul orelor de curs sesiuni și proiecte educaționale pentru dezvoltarea abilităților de viață ale copiilor și tinerilor în contextul dezvoltării durabile. Cursurile se vor finaliza cu obținerea unui atestat de formare continuă a personalului didactic și dobândirea unui număr de 20 de credite profesionale transferabile. Promovarea tuturor modulelor este obligatorie pentru certificare, acestea desfășurându-se la Bușteni. 


Mai multe amănunte găsiți pe site-ul oficial la ISJ Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9876 secunde