Curs de perfecționare pentru profesori, la Casa Corpului Didactic

242
Curs de perfecționare pentru profesori, la Casa Corpului Didactic - oportunitatespeciala-1559074222.jpg

Articole de la același autor

Un curs de dezvoltare personală și profesională este oferit cadrelor didactice constănțene de Casa Corpului Didactic Constanța, susținut de Francine Belair din Quebec, Canada, care vine pentru prima dată în România. 


Francine Belair este persoana resursă, consultantul, formatoarea solicitată de instituții publice și diverse organizații interesate să utilizeze "La theorie du Choix". În mediul școlar este foarte bine cunoscută, atât în Canada, cât și în Europa, prin numeroasele titluri de carte cu adresabilitate directă educației și prin cursurile sau conferințele susținute pentru cadrele didactice. 
"Nimeni nu a murit de o supradoză de trebuințe prea bine împlinite", spune Francine Belair. Pornind de la această idee, cursul pe care îl pune la dispoziția celor care educă prezintă cadrul teoretic și, mai ales, dă instrumente pentru activitatea didactică. 
Astfel, în perioada 8-11 iulie, orice cadru didactic, indiferent de specializare, care are un nivel mediu de comunicare orală în limba franceză, va putea trăi o experiență specială și cu totul nouă. 


Pentru informații suplimentare și înscrieri, cei interesați pot suna la Casa Corpului Didactic. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7129 secunde