Cura estivală de lectură se ține doar la Târgul GAUDEAMUS

164
Cura estivală de lectură se ține doar la Târgul GAUDEAMUS - curaestivala-1439396042.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, la ora 17, pe faleza din fața studioului Radio Vacanța, revine Caravana GAUDEAMUS, eveniment organizat de Radio România, prin Centrul Cultural Media Radio România și Radio Constanța. GAUDEAMUS Litoral reprezintă ultima etapă a Caravanei GAUDEAMUS 2015, după edițiile de la Craiova, Cluj-Napoca și Oradea, și este evenimentul cu numărul 88 în seria Târgurilor GAUDEAMUS, inițiate și organizate de Radio România, începând cu anul 1994.

În perioada 13-17 august, cea de-a șaptea ediție a Târgului GAUDEAMUS Litoral așteaptă turiștii aflați în vacanță și constănțenii iubitori de cărți, zilnic, între orele 15 și 23, pentru o cură estivală de lectură.

Și în acest an, Târgul GAUDEAMUS Litoral își propune să promoveze lectura ca modalitate de reconectare cu sine. Desprins de agitația cotidiană, cititorul modern (re)găsește în vacanță unul din tot mai rarele prilejuri de a se dedica lecturii.

Best seller-urile momentului, seriile de autor și cele mai recente titluri de ficțiune sau non-ficțiune sunt pregătite să devină parteneri de vacanță ai iubitorilor de carte din toate colțurile țării, aflați pe litoral.

Dintre surprizele pregătite de gazdele de la Radio Constanța și dezvăluite de organizatori, amintim expoziția de fotografie "EU aleg ROmania", un proiect al Studiourilor Regionale Radio România și seria de proiecții video reunite sub genericul "Dobrogea sentimentală", susținute de reprezentanți ai școlilor de fotografie din Constanța.

Cu prilejul târgului, vor fi reluate și câteva proiecte tradiționale, inițiate și derulate de Radio România, cum ar fi campania de donații "Cărțile se întorc acasă" și Poliția GAUDEAMUS. Nu vor lipsi nici Tombola GAUDEAMUS derulată pe baza buletinelor de Vot al Publicului sau concursul Miss Lectura adresat celor mai frumoase vizitatoare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5589 secunde