Cum va fi sărbătorită Ziua Educației la Constanța

420
Cum va fi sărbătorită Ziua Educației la Constanța - cabridgecopii-1538666684.jpg

Articole de la același autor

Școala Cambridge din Constanța sărbătorește mâine, 5 octombrie, Ziua Educației cu un program special. Astfel, în această zi nu se face școală, dar se merge la școală, cu nerăbdare, pentru atelierele special pregătite pentru copii. Aici vor fi prezenți la datorie Cercetașii României, care vor desfășura o mulțime de ateliere pentru prim ajutor și supraviețuire. 


Cercurile de lectură sunt organizate de către reprezentantul Usborne Books și librăria Dorian Gray. În funcție de vârstă, elevii vor participa la ateliere de colorat sau de citit, alături de vloggerul Eva, prietena cărților. Pentru a rămâne în lumea poveștilor, faimoșii "Amicii" au pregătit o piesă de teatru, multe baloane și animatori haioși. Apoi, între orele 13.30 și 14.30, părinții pot lua parte la Cambridge Educational Fair 2018, unde vor fi surpriși cu creații handmade făcute chiar de micuți, lumânări decorative realizate de Asociația Light for Night, accesorii de biciclete de la Pegas și cu multe cărți, căci va fi și o zonă unde elevii școlii pot cumpăra sau pot face schimb de cărți.  


În activități vor fi implicați elevii cei mai mici până la liceeni. Cei din urmă vor descoperi proiectul "Inițiativa Globală pentru Tineret", inițiat și susținut de către echipa John Maxwell România, le va fi prezentată instituția Business Hotel Management School din Lucerna, Elveția și vor participa la ateliere pentru dezvoltare personală. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9811 secunde