Cum se vor distra copiii din centrele de plasament de ziua lor

133
Cum se vor distra copiii din centrele de plasament de ziua lor - cernavodaziuaeuropeibaloanedesen-1432824206.jpg

Articole recomandate

Asociația United Hands România, Complexul hotelier Dunărea din Eforie Nord, cu sprijinul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța pregătesc o petrecere plină de distracție pentru copiii din centrele de plasament din județul Constanța.

Distracția este programată pentru sâmbătă, pe 30 mai, la ora 9, pe plaja din Eforie Nord.

De la ora 12,30, jocurile și distracția se vor muta de pe plajă, la Complexul Hotelier Dunărea din Eforie Nord, unde Chef Michael Pascale îi va întâmpina pe cei mici cu un cooking show special, în care curiozitatea, îndemânarea și spiritul de observație vor fi puse la încercare și îi vor transforma pe copii în mici ajutoare ale unui chef. De ziua lor, copiii vor fi conduși într-un festival fermecat, în care gusturile și simțurile se vor împleti armonios, în forme de prăjituri dulci și colorate, gătite special pentru ei. Și pentru că Chef Michael Pascale vine tocmai de la Baia Mare, experiența preparării prăjiturilor în fața a 300 de copii va reprezenta o adevărată călătorie a aromelor.

După masa de prânz, începând cu ora 14,30, toți copiii sunt invitați la spectacol. Invitațiile la dans le vor face nimeni alții decât artiștii surpriză ai evenimentului, care îi vor încânta pe oaspeți cu ritmuri diverse, de la cele pop-dance ale Denisei Lucan, la cele latino ale lui Lucian Colareza sau rock ale lui Alex Florea, toți copiii vor cânta alături de ei.

Spectacolul nu ar fi complet fără o trupă de dansatori. 12 tineri talentați ai X’S Dance din Constanța, le vor arăta celor mici ce înseamnă Freestyle, iar Ana Maria Cirnu (Ameria), Daria Peltea și Iulian Bratu ne vor încânta cu accente tonice, de vară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1901 secunde