Cum se pregătesc pentru Crăciun elevii de la Liceul "Decebal"

277

Articole recomandate

Luna decembrie este marcată de elevii și profesorii Liceului Teoretic "Decebal" Constanța printr-o serie de activități culturale, artistice și de voluntariat.

Echipa de voluntari a liceului, coordonată de psiholog Aurora Chirilă, a organizat un târg de dulciuri și obiecte confecționate de elevi. Fondurile obținute au fost utilizate în beneficiul copiilor de la Centrul de plasament Micul Rotterdam, care au primit dulciuri, hăinuțe, jucării, precum și un calculator donat de liceu.

Astăzi, începând cu ora 16.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța va avea loc Serbarea de Crăciun, coordonată de prof. Răzvan Raul Ivan. Vor participa atât elevii liceului, cât și copiii de la Grădi-nița cu program normal "Flipper" și elevii Școlii Gimnaziale nr. 36 "Dimitrie Știubei", structuri ale Liceului Teoretic "Decebal". Copiii îi vor introduce pe cei prezenți în sală în atmosfera Crăciunului prin colinde românești și internaționale, recitări, dansuri populare românești, tătărăști, turcești și armânești, precum și prin punerea în scenă a unor tradiții și obiceiuri dedicate Cră-ciunului.

Luni, 16 decembrie, se vor desfășura concursul literar și lansarea cărților "Poveste de Crăciun" și "Două cuvinte magice", reali-zate de elevii claselor a V-a A și a VII-a A, coordonați de prof. Elena Goga.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4502 secunde