Cum se pregătesc emoțional elevii de la Colegiul Pedagogic

147
Cum se pregătesc emoțional elevii de la Colegiul Pedagogic - proiectelecarepregatesc-1431625313.jpg

Articole de la același autor

Profesorii și elevii Colegiului Național Pedagogic "Constantin Brătescu" au sărbătorit 10 ani de eTwinning în Europa și opt ani în România, prin derularea unor activități specifice, sub coordonarea prof. Cristina Gîlă, și alături de partenerii lor de proiect. 


Activitățile de dezvoltare personală au fost realizate și susținute de elevii de la specializarea învățător-educatoare, eleva Raluca Mareș fiind recompensată cu distincția Animator de Elită. 


Trebuie menționat faptul că echipajul Colegiului Pedagogic a obținut Mențiune la Olimpiada Națională de Animatori, susținută la Odorheiu Secuiesc, cu proiectul ANIMA Edu. Acest proiect, coordonat de profesor Mădălina Belcin, a avut drept scop pregătirea emoțională a elevilor de clasa a IV-a pentru integrarea acestora în anii de gimnaziu.


"Colegiul se dezvoltă instituțional prin proiecte în parteneriat, fiind singura instituție dobrogeană care a primit distincția de «Școală Europeană» de trei ori conse-cutiv", a adăugat prof. Anamaria Ciobo-tariu, directorul instituției.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Decembrie 2014
Stire din Sănătate : "Fii Moș Crăciun pentru un copil bolnav"
Pagina a fost generata in 0.5675 secunde