Cum se pot feri elevii de traficanții de persoane

426
Pentru marcarea Zilei Europene de Luptă Împotriva Traficului de Persoane la Constanța, Centrul Regional Constanța din cadrul Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane, Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța au lansat ieri, la Palatul Copiilor din Constanța, proiectul educațional "Implică-te! Viața ta contează!".
În cadrul evenimentului, o trupă de actori voluntari din cadrul Grupului Școlar Economic "Virgil Madgearu" din Constanța a pus în scenă piesa de teatru creată chiar de ei și intitulată "Oamenii nu au preț", ce prezintă metoda "loverboy" de recrutare a rețelelor de trafic de persoane. De asemenea, elevii voluntari din cadrul Liceului "Decebal" din Constanța au prezentat două momente artistice.
În data de 18 octombrie 2011 se celebrează pentru cel de-al cincilea an consecutiv Ziua Europeană de Luptă Împotriva Traficului de Persoane. Desemnarea datei de 18 octombrie ca Zi europeană de luptă împotriva traficului de persoane în anul 2007 a fost un pas important realizat de Comisia Europeană pentru prevenirea și combaterea traficului de persoane, urmărindu-se creșterea conștien-tizării asupra fenomenului traficului de persoane.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Octombrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Cine este directorul care a pus pe jar ISJ
Luni, 17 Octombrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Joi și vineri nu fac școală
Vineri, 14 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Se dau bursele elevilor
Pagina a fost generata in 0.3373 secunde