Cum se pot distra constănțenii care merg în Deltă week-endul acesta

243
Cum se pot distra constănțenii care merg în Deltă week-endul acesta - peisajedeltadunarii-1345189696.jpg

Articole recomandate

Delta Dunării este ea un adevărat "spectacol", așadar probabil constănțenii care ajung acolo pe acest sfârșit de săptămână nu caută și alte "distracții". Totuși, acolo au loc week-endul acesta, și săptămâna care urmează, patru evenimente cu tradiției, care nu ar trebui ocolite, dacă și timpul permite.
Reprezentanții Asociației Litoral Delta Dunării au ținută să ne amintească faptul că astăzi și mâine, 17 - 18 august, are loc, la Sulina, cea de-a XII-a ediție a Festivalului Național al Minorităților Naționale, "Serbările Deltei". Festivalul va cuprinde o paradă a portului popular pe faleză, urmată de un concurs pe cele două domenii: muzică și dansuri populare. A doua zi va avea loc Gala laureaților;
"Tulcea FolkEst" - Festival Concurs Național de muzică folk, ediția a V-a, este programat pentru perioada 23 - 24 august, la Tulcea și Sulina, iar Festivalul de Film Rusesc, între 20 - 26 august, de asemenea la Tulcea. În plus, în Piața Civică din Tulcea, până pe 19 august are loc un târg al meșteșugarilor, așadar sunteți invitați la un gram de tradiției.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 August 2012
Stire din Eveniment : Litoralul nelegiuiților
Pagina a fost generata in 0.4217 secunde