Cum se întâlnesc artele cu tehnologia într-un concurs școlar

413
1
Cum se întâlnesc artele cu tehnologia într-un concurs școlar - cumseintalnescartele-1460135494.jpg

Articole de la același autor

Elevii Colegiului Național de Arte "Regina Maria" sunt printre norocoșii premianți ai fazei județene a Concursului de creativitate în fizică și tehnologii "Ștefan Procopiu".


Proiectele au fost prezentate de elevii de gimnaziu, care au lucrat în echipă sau individual, îndrumați de prof. Gabriela Burlacu, alături de prof. Loretta Băluță și alți colegi de la arte vizuale.


Echipa care a prezentat lucrarea cu tema "Pârghii în corpul uman", realizată în lut, formată din Maria Hodor; Andrada Padeanu, Florentina Zaharia, Sorana Inoveanu, Taner Nurla, Cătălina Ignat, de la clasa a VIII-a A, a câștigat Premiul Procopiu și s-a calificat la faza națională.


Și colegii lor Miruna Dragomir, Irina Giurgea, Andreea Tacciu, Rebeca Bratoi, din clasa a VII-a B, vor merge la faza națională, ei fiind premiați pentru lucrarea în acuarelă cu tema "Curcubeul dublu".


Premiul Arhimede a fost câștigat de lucrarea "Vulcani subacvatici", realizată de Cristina Fotopol; Maria Musianu; Andreea Toma, din clasa a VII-a B, și de caricatura "O scurtă istorie a fizicii", iar premiul Copernic a ajuns la realizatorii lucrărilor de acuarelă "Curcubeul de foc" și "Miraj optic".


De asemenea, din cei 23 de liceeni participanți la secțiunea Compoziții pe teme științifice - Eseu, 12 s-au calificat la faza națională cu teme interesante ca abordare, coordonați fiind de pro-fesorii catedrei de limba și literatura română Doinița Mitrică, Mihaela Acatrinei, Ana Bratu, Laurențiu Ciorogaru, alături de director, pro-fesor Gevat-Ismet Nejdet.


Comentează știrea

VLhmIHvbFRLrFnkOh
4 decembrie 2016
UqLpgGToyZeSj

c0ud8d dkpueufcovms, [url=http://wksrmeesrxax.com/]wksrmeesrxax[/url], [link=http://dnnyddmqrjsp.com/]dnnyddmqrjsp[/link], http://qsxzzuceitah.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5554 secunde