AMR șapte zile…

Cum se dă bătălia pentru fotoliul de inspector școlar general

1325
3
Cum se dă bătălia pentru fotoliul de inspector școlar general - batalia-1437495751.jpg

Articole de la același autor

Conform calendarului stabilit de Ministerul Educației, în intervalul 27 iulie - 7 august, sunt programate la concursul pentru ocuparea funcției de inspector general toate județele rămase în "luptă". 


Cele cinci aspirante la acest post din județul Constanța sunt așteptate la București fix peste o săptămână, pe 27 iulie. Reamintim că și-au depus dosarul și au fost acceptate pentru candidatură (în ordine alfabetică) prof. Nicoleta Bercaru, director al Școlii Gimnaziale nr. 39 "Nicolae Tonitza", prof. Daniela Blaga, titular la Liceul Teoretic "Traian", prof. Gabriela Bucovală, inspector școlar general adjunct, prof. Isabela Marcu, titular Colegiul Tehnic "Virgil Madgearu" și prof. ing. Adriana Cristina Oprea, titular la Colegiul Tehnic "Dimitrie Leonida". 


Examenul va consta în trei probe, și anume: evaluarea CV-ului, probă la care vor fi analizate rezultatele profesionale, aptitudinile și competențele personale, un test grilă de 30 de minute constând în 10 itemi de management educațional și administrativ, dintre care trei itemi vor fi formulați în limba străină aleasă de candidat utilizând calculatorul, dar și un interviu în fața comisiei de concurs, în cadrul căruia se va aprecia calitatea și susținerea ofertei manageriale, precum și răspunsul la întrebările referitoare la inspecția școlară, aplicarea legislației școlare, management educațional și deontologie profesională. 
Pentru a promova, candidații trebuie să obțină minim 35 de puncte, 7 puncte oferite de fiecare din cei cinci membri ai comisiei de examinare. 


Comentează știrea

ISJ Constanta
22 iulie 2015
data examen

Concursul are loc pe data de 27 iulie, este scris gresit, 29 iulie.

profesor
22 iulie 2015
27 sau 29?

Care este data? merg impreuna in aceeasi zi, sau sunt date diferite? nu inteleg. Multumesc.

carmen
23 iulie 2015
afara

Sa plece acest nepriceput,afacerist,incompetent,mincinos,infatuat,neprincipial, personaj.Nu are ce cauta in ISJ.Sa vina o persoana competenta,priceputa,si respectuoasa cu colegii profesori.E necesar caci altfel e vai si amar de invatamntul din Constanta.Afacerile astea mizerabile vor lua sfarsit intr-o ziTrebuie sa stie cheliosul acest lucru Pleaca acasa!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0256 secunde