În atenția celor care au luat Bacalaureatul

Cum poți obține o diplomă britanică, de prestigiu

426
Cum poți obține o diplomă britanică,  de prestigiu - bestukuniversity-1341949712.jpg
Centrul de Studii Interna-ționale, CENTROFIS, va iniția în premieră în România, la Brașov, predarea programelor de facultate și de masterat ale celei mai mari universități din Marea Britanie - University of London. Colegiile universității, LSE și UCL, se află în topurile celor mai prestigioase universități din lume.

Programele vor începe la 1 octombrie 2012 și se adresează absolvenților de liceu și de facultate români, care doresc să dobândească o diplomă britanică de prestigiu, ce le asigură o carieră de succes în țară și în străinătate.

Din varietatea programelor elaborate de către University of London, în România, au fost externalizate programe de licență din domenii diverse: Limba și Literatura Engleză, Afaceri internaționale, Sociolo-gie, Sociologie cu Drept, Ma-nagement cu Drept, Calcula-toare și Sisteme Informatice, Computer Creativ, Finanțe-Bănci.

Din cadrul programelor de masterat, în anul acesta, se vor preda: Psihologia organi-zațională, Leadership și Management în Educație, Administrarea afacerilor, Drept internațional, Securitatea informațiilor, Finanțe-Bănci MBA.

Programele se adresează absolvenților de liceu și facultate, specialiștilor din domeniile respective care doresc să își dezvolte perspectivele internaționale ale carierei, posesori ai unei diplome de bacalaureat, respectiv licență, cu rezultate meritorii la aceste examene, buni cunoscători ai limbii engleze, care pot atesta aceasta printr-un certificat internațional de limbă engleză de tip IELTS academic, CAE, CPE, TOEFEL (nu mai vechi de trei ani), sau care pot susține cu succes un asemenea test până în luna octombrie. Ce au de făcut cei ce doresc să se înscrie?

Persoanele care doresc să beneficieze de aceste pro-grame pot să aplice accesând pagina de web https://www. centrofis.ro secțiunea Formular de aplicare. Odată ce formularul a fost completat, aplicanții vor fi contactați în vederea înregistrării la Universitatea din Londra. Se poate aplica înaintea dobândirii diplomelor de bacalaureat sau licență, urmând ca acestea să se atașeze până la data începerii procesării documentelor. Atenție, numărul locurilor este limitat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 11 Iulie 2012
Stire din Cultură-Educație : Proiecție gratuită la Cityplex
Miercuri, 11 Iulie 2012
Stire din Cultură-Educație : Avion reținut la sol în Beirut
Pagina a fost generata in 1.4795 secunde