Cum pot face față profesorii violențelor între elevi

258
Cum pot face față profesorii violențelor între elevi - cumpotface-1444230209.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 9,30, la sediul Prefecturii Constanța, sala Remus Opreanu, Asociația Sigma Development Center Constanța, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Centrul de Resurse pentru ONG-uri CENTRAS Constanța, organizează evenimentul "Tineri fără etichete - Un model educațional". 


"Tineri fără etichete" este un program ce și-a propus implementarea unor măsuri ce vizează promovarea și creșterea gradului de conștientizare asupra importanței acceptării și toleranței în societate, înscrierea și educarea în domeniul drepturilor omului și a interculturalității, a 300 de elevi din județul Constanța. 


Grupul țintă a fost format din elevii de liceu cu vârste cuprinse între 15-18 ani, studiind la clasele a IX-a, a X-a și a XI-a, provenind din patru licee constănțene - Colegiul de Marină "A.I. Cuza" Constanța, Colegiul "Dobrogea" Castelu, Liceul Tehno-logic "Nicolae Dumitrescu" Cumpăna și Liceul Tehnologic "Ion Bănescu" Mangalia - care se confruntă cu o rată ridicată a cazurilor de violență.


Evenimentul "Tineri Fără Etichete - Un model educațional" va prezenta rezultatele proiectului și va prezenta structura curriculei opționale "Edu-cație Interculturală", precum și a ghidului de prezentare a tehnicilor de predare și a metodelor de pregătire pe care profesorii le pot folosi atunci când se confruntă cu cazuri con-flictuale, de discriminare sau violență între elevi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5979 secunde