Cum poate fi crescută competitivitatea pe piața muncii

102

Articole de la același autor

Universitatea "Ovidius" din Constanța invită mâine, 11 august, constănțenii, începând cu ora 10.30, la Sala AULA B din Bulevardul Mamaia nr.124, la conferința de presă organizată în cadrul proiectului "IMPROVEMENT OF THE CONDITIONS FOR EMPLOYMENT OF YOUTH IN THE TOURISM SECTOR" – ICEYTS". 


Proiectul este finanțat prin programul "INTERREG V-A ROMANIA BULGARIA", Axa prioritară nr.4: A skilled and inclusive region și este implementat printr-un parteneriat format din trei organizații – Primăria Kavarna (BG) – Lider, Universitatea "Ovidius" din Constanța și Asociația Partenerii 2000 (RO).


Proiectul își propune creșterea competitivității pe piața muncii și stimularea mobilității tinerilor din categoria de vârstă 16-29 de ani, NEETs (Not in Education, Employment or Training) din zona transfrontalieră Dobrich – Constanța.
În cadrul conferinței de presă vor fi prezentate obiectivele pe care acest proiect dorește să le atingă pentru a veni în ajutorul acestor tineri, precum și rezultatele așteptate. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2401 secunde